• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • 60W hight dipingpin efisiensi UFO lampu taman surya

    Pedaran pondok:

    Kauntungan desain:

    1. Desain aluminium classy, ​​sudut cahaya 360 °, langkung mirah tibatan seri lami.
    2. 60W -Maganda lumen sakitar 120 lm / w ngéléhkeun sadaya produk normal di pasar. Desain unik turun biaya modul, langkung mirah tibatan produk sanés di pasar.
    3. Batré anu langkung kuat tiasa lami deui nalika hujan / salju.
    4. Seueur manuk dina lampu na? Tong hariwang kami gaduh pangusir manuk, sampurna pikeun dipasang di kebon anjeun.    

    Kami nampi biaya turun tanpa ngarobah parameter, nyimpen sareng ningkatkeun biaya sareng kauntungan klien kami. 


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

    1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.

    2. Sistem pemanasan pikeun batré dina usum salju, ngecas suhu nyaéta -20 ℃ dugi ka 65

    3. Dukung Bluetooth pikeun Android sareng ios,

    4. Ngarojong pangusir manuk

    Aplikasi: Jalan / Jalan / jalur / Parkir / Jalan pribadi / Trotoar / alun-alun umum

    SPESIFIKASI

    Modél No. SLL-26
    Lumens 6000lm
    Kuantitas LED 144 pcs
    Kakuatan panel surya 75W
    Batré Spesifikasina 461.76Wh (31.2AH 14.8V)
    IP 65
    IK 10
    Ngecas waktos 7 jam
    Waktos cahaya 7-10 dinten
    Suhu ngaleupaskeun -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu ngecas -20 ℃ ~ 60 ℃
    Ngalihkeun sénsor lampu ≥80 Lux, asup

    ≤20 Lux, pareum

    Modeu lampu 5H 100% + 25% dugi ka subuh ;

    Ngarojong ODM

    Sudut balok 115 °
    Bahan Paduan aluminium
    Garansi 3 taun
     

     1

    PITUDUH PROSES KARYA

    1. Batré Li-ion Power, ngadukung 1500 siklus

    2. Batré bungkus diluar lampu, merenah pisan pikeun ngagentos sareng dirawat.

    3. Indikator 3 warna pikeun tingkat daya batre

    a (1)

    Pambungkus manuk ditutup: Beureum

    a (2)

    Repeller manuk dibuka : Héjo

    Indikator kapasitas batré :

    Indikator héjo: > 80% (≥15.6V) ,

    Induktor jeruk: 80% ~ 40% (< 15.6V ; ≥14.36V)

    Indikator beureum: < 40% (< 14.36V)

    Indikator beureum bakal hurung nalika voltase handap

    a

    REKOMENDASI ​​DATA  

    b

    Téknologi anyar:

    ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika patepung sareng cuaca anu goréng kirang ku muatan sun anu cekap, sistem bakal dilakukeun

    itungan pinter waktuna pikeun kapasitas batré sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max nganggo salami

    waktos pencahyaan.

    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 65 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pengisian ka

    ngajaga batré, nalika di handapeun 65 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

    a

    Peta simulasi jalan DIALUX

    Diaméterna tiang: 60mm

    SIZE PRODUK

    b (2)
    b (1)
    b (3)

    PAKEJUAN PRODUK

    c

    Beurat Lampu Net

                 22KG


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali