• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 6000 Lumens

    Pedaran pondok:

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Sadayana Dina Hiji Lampu Jalan Surya

    1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR

    2. ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.

    Aplikasi: Jalan / Jalan / jalur / Parkir / Jalan pribadi / Trotoar / alun-alun umum

    361

    SPESIFIKASI

    Modél No.

     

    SSL-36
    Lumens

     

    6000lm
    Kuantitas LED

     

    80 pcs
    Kakuatan panel surya

     

    48.15W
    Batré Spesifikasina

     

    407WH
    IP

     

    65
    IK

     

    10
    Ngecas waktos

     

    10 jam
    Waktos cahaya

     

    7-10 dinten
    Suhu ngaleupaskeun

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu ngecas

     

    0 ℃ ~ 55 ℃
    Ngalihkeun sénsor lampu

     

    ≥50 Lux, pareum

    ≤10 Lux, asup

    Modeu lampu

     

    3 modeu pencahyaan + ODM
    Sudut balok

     

    137,2 * 78,3 °
    Bahan

     

    Paduan aluminium
    Garansi

     

    3 taun
     sll-32

    PITUDUH PROSES KARYA

    1. Batré Li-ion Power, ngadukung 1500 siklus

    2. Batré bungkus diluar lampu, merenah pisan pikeun ngagentos sareng dirawat.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum: 30% kacaangan + PIR100% kacaangan

    Héjo: 5H 100% kacaangan + 5H 25% kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Jeruk: kacaangan konstan 70% sapeupeuting

    362

    REKOMENDASI ​​DATA 

    363

    Téknologi anyar:

    ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika patepung sareng cuaca anu goréng kirang ku muatan sun anu cekap, sistem bakal dilakukeun

    itungan pinter waktuna pikeun kapasitas batré sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max nganggo salami

    waktos pencahyaan.

    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 65 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pengisian ka

    ngajaga batré, nalika di handapeun 65 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

    364

    Peta simulasi jalan DIALUX

    Diaméterna tiang: 60mm

    SIZE PRODUK

    365

    PAKEJUAN PRODUK

    366

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali