• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 2000 Lumens

    Pedaran pondok:

    Tucano PRO Series-Lampu Panangan Surya

    1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
    2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
    3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.

    Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb


    Detil Produk

    Tanda Produk

    swl-06

    SPESIFIKASI

    Modél No.

     

    SWL-06 PRO
    Lumens

     

    2000lm (20w)
    CCT 3000k
    Kuantitas LED

     

    40PCS
    Kakuatan panel surya

     

    5V / 2W
    Batré Spesifikasina

     

    5200MAH / 3.7V
    Tahan cai

     

    IP65
    Ngecas waktos

     

    10 jam
    Waktos cahaya

     

    6-8 peuting
    Suhu ngaleupaskeun

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu ngecas

     

    0 ℃ -45 ℃
    Ngalihkeun sénsor lampu

     

    ≥80 Lux, lampu pareum

    ≤20 Lux, lampu hurung

    Modeu lampu

     

    M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

    M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

    M3: 200LM (tanpa PIR) salami 5 jam + 40LM (sareng PIR 2000LM) (30S) dugi ka subuh;

    T: 100% kacaangan pikeun 10 menit, Ketok dua kali dina dua detik, waktos 100% kacaangan pikeun 20 menit, Setelan maksimum nyaéta 100% kacaangan pikeun 20 menit

     

    (kalayan kadali jarak jauh)

    Bahan

     

    Paduan aluminium
    Garansi

     

    1 taun
     wel-061

    PITUDUH KERJA

    1. 3 modeu pencahyaan tiasa dipilih ku jarak jauh

    Beureum: M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

    Jeruk: M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

    Héjo: M3: 200LM (tanpa PIR) salami 5 jam + 40LM (sareng PIR 2000LM) (30S) dugi ka subuh;

    T: 100% kacaangan pikeun 10 menit, Ketok dua kali dina dua detik, waktos 100% kacaangan pikeun 20 menit, Setelan maksimum nyaéta 100% kacaangan pikeun 20 menit

    Pencét saklar pikeun 1.5S pikeun ngahurungkeun sareng mareuman, sareng pencét pondok pikeun modeu switch

    2. Indikator kakuatan nunjukkeun kapasitas batréna

    Beureum: < 50% kakuatan

    Jeruk: 80% ˃ kakuatan≥50%

    Héjo: ≥ kakuatan 80%

    swl-061

    Aplikasi 

    Téknologi anyar:

    ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika papanggih kirang cuaca kirang tina muatan sun anu cekap, sistem bakal ngalakukeun perhitungan tepat waktos pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max pikeun waktos pencahayaan anu lami

    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 60 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pangisianan pikeun nangtayungan batré, nalika di handapeun 60 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

    swl062

    SIZE PRODUK

    swl063

    PAKEJUAN PRODUK

    swl064

     Kauntungan desain:

    Desain modéren sareng berkelas sayogi pikeun bagian mana waé. Awak leutik awakna ageung, super saé dijual di Amazon.

    lampu surya Fitur Utama:

    1. Éta didamel tina awak aluminium, total béda lampu murah di pasar. Kaseueuran na didamel tina bahan ABS plastik kalayan awakna kaku
    2. Gampang dipasang sareng kapal - awak alit anu gaduh kakuatan ageung (2000 lumen) dina pagelaran anu saé.
    3. Téknologi unik urang pikeun mastikeun yén lampu tiasa dianggo saé dina hujan / dinten mendung (5 dinten langkung).

    01
    02
    05
    06
    07
    04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali