SPESIFIKASI 2000 Lumens

Pedaran pondok:

Tucano PRO Series-Lampu Panangan Surya

1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.

Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb


Detil Produk

Tanda Produk

swl-06

SPESIFIKASI

Modél No.

 

SWL-06 PRO
Lumens

 

2000lm (20w)
CCT 3000k
Kuantitas LED

 

40PCS
Kakuatan panel surya

 

5V / 2W
Batré Spesifikasina

 

5200MAH / 3.7V
Tahan cai

 

IP65
Ngecas waktos

 

10 jam
Waktos cahaya

 

6-8 peuting
Suhu ngaleupaskeun

 

-20 ℃ ~ 60 ℃
Suhu ngecas

 

0 ℃ -45 ℃
Ngalihkeun sénsor lampu

 

≥80 Lux, lampu pareum

≤20 Lux, lampu hurung

Modeu lampu

 

M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

M3: 200LM (tanpa PIR) salami 5 jam + 40LM (sareng PIR 2000LM) (30S) dugi ka subuh;

T: 100% kacaangan pikeun 10 menit, Ketok dua kali dina dua detik, waktos 100% kacaangan pikeun 20 menit, Setelan maksimum nyaéta 100% kacaangan pikeun 20 menit

 

(kalayan kadali jarak jauh)

Bahan

 

Paduan aluminium
Jaminan

 

1 taun
 wel-061

PITUDUH KERJA

1. 3 modeu pencahyaan tiasa dipilih ku jarak jauh

Beureum: M1: 60LM + PIR 2000LM (30S)

Jeruk: M2: 120LM + PIR 2000LM (30S)

Héjo: M3: 200LM (tanpa PIR) salami 5 jam + 40LM (sareng PIR 2000LM) (30S) dugi ka subuh;

T: 100% kacaangan pikeun 10 menit, Ketok dua kali dina dua detik, waktos 100% kacaangan pikeun 20 menit, Setelan maksimum nyaéta 100% kacaangan pikeun 20 menit

Pencét saklar pikeun 1.5S pikeun ngahurungkeun sareng mareuman, sareng pencét pondok pikeun modeu switch

2. Indikator kakuatan nunjukkeun kapasitas batréna

Beureum: < 50% kakuatan

Jeruk: 80% ˃ kakuatan≥50%

Héjo: ≥ kakuatan 80%

swl-061

Aplikasi 

Téknologi anyar:

ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika papanggih kirang cuaca kirang tina muatan sun anu cekap, sistem bakal ngalakukeun perhitungan tepat waktu pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max pikeun waktos pencahayaan anu lami

TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 60 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pangisianan pikeun nangtayungan batré, nalika di handapeun 60 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

swl062

SIZE PRODUK

swl063

PAKEJUAN PRODUK

swl064

 Kauntungan desain:

Desain modéren sareng berkelas sayogi pikeun bagian mana waé. Awak leutik awakna ageung, super saé dijual di Amazon.

lampu surya Fitur Utama:

1. Éta didamel tina awak aluminium, total béda lampu murah di pasar. Kaseueuranana didamel tina bahan ABS plastik kalayan awakna kaku
2. Gampang dipasang sareng kapal - awak alit anu gaduh kakuatan ageung (2000 lumen) dina pagelaran anu saé.
3. Téknologi unik urang pikeun mastikeun yén lampu jalan ogé dina hujan / poé mendung (5 dinten langkung).

01
02
05
06
07
04

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali