SPESIFIKASI 1000 Lumens

Pedaran pondok:

Tucano  PRO Séri Surya Panangan Cahaya

1. Kasus aluminium, langkung awét sareng kuat.
2. Desain Patén sareng Panangan, condong tina atap pikeun néwak kakuatan sinar matahari anu cekap sacara langsung.
3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Dinten Hujan, utamina dina usum salju.
4. Batré litium listrik 18650 pikeun ngadukung 1500 siklus.  
5. Aplikasi: Tembok , Gerbang, Dek , Kebon , gedong , Pager hiasan sareng pencahayaan 


Detil Produk

Tanda Produk

05

SPESIFIKASI

Modél No.

 

SWL-05 PRO
Lumens

 

1000lm
CCT 3000k
Kuantitas LED

 

21 pcs
Kakuatan panel surya

 

4.5V / 0.6W
Batré Spesifikasina

 

2000mAH / 3.7V
Tahan cai

 

IP65
Kelas IK

 

IK10
Ngecas waktos

 

12 jam
Waktos cahaya

 

6-7 dinten
Suhu ngaleupaskeun

 

-20 ℃ -60 ℃
Suhu ngecas

 

0 ℃ -45 ℃
Ngalihkeun sénsor lampu

 

≥80 Lux, pareum

≤20 Lux, asup

Modeu lampu

 

M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik) M2: 20LM + PIR 1000LM (10seconds)
Bahan

 

Aluminium + PC
Jaminan

 

1 taun
 swl-05

PITUDUH KERJA

1. modeu pencahyaan: M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik)      

M2: 20LM + PIR 1000LM (10seconds)

2. Pencét tombol beureum 1.5S pikeun ngahurungkeun sareng mareumanana sareng saatos hurungkeun éta bakal aktif sareng mareuman sacara otomatis, parios di handap poto ; Pencét pondok tombol beureum pikeun pindah modeu

3. gampang dipasang 

swl-051

Aplikasi 

Téknologi anyar:
ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika papanggih kirang cuaca kirang tina muatan sun anu cekap, sistem bakal ngalakukeun perhitungan tepat waktu pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max pikeun waktos pencahayaan anu lami
TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 60 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pangisianan pikeun nangtayungan batré, nalika di handapeun 60 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

swl-052

SIZE PRODUK

swl-503 (1)
swl-503 (2)

PAKEJUAN PRODUK

swl-054

 Kauntungan desain:

Desain modéren sareng berkelas sayogi pikeun bagian mana waé. Awak leutik awakna ageung, super saé dijual di Amazon.

lampu surya Fitur Utama:

1. Éta didamel tina awak aluminium, total béda lampu murah di pasar. Kaseueuranana didamel tina bahan ABS plastik kalayan awakna kaku
2. Gampang dipasang sareng kapal - awak alit anu gaduh kakuatan ageung (1000 lumen) dina pagelaran anu hébat.
3. Téknologi unik urang pikeun mastikeun yén lampu jalan ogé dina hujan / poé mendung (5 dinten langkung).

01
2
3
4
5
6

Skenario aplikasi:

Éta tiasa dipasang dina dua sisi jalan alit sapertos taman sareng komunitas kanggo nyayogikeun lampu pikeun anu lalar liwat;

Bagian lalu lintas sareng palabuhan dianggo salaku lampu indikator pikeun mastikeun kasalametan sareng katertiban lalu lintas sareng navigasi;

Anggo salaku lampu hiasan di daérah kota anu rame atanapi tempat wisata pikeun nyiptakeun suasana anu tangtu;

Éta tiasa dianggo di kebon, perkebunan, padang rumput hejo sareng tempat sanésna pikeun ngahontal cahaya sareng épék inséktisida.

Karakteristik kinerja:

Penampilanna saderhana sareng éndah, kalayan fungsi kontrol lampu anu dikontrol waktos, kendali calakan tina kuatna cahaya;

Ngagunakeun tingkat konvérsi tinggi panel surya sareng batré anu tiasa diisi ulang, sinar panonpoé langsung anu kuat tiasa ngecas lami pisan;

Nalika sénsorna caang, kacaangan cahaya langkung luhur;

Ngecas surya, hemat energi sareng perlindungan lingkungan;

Henteu kedah kabel, pasang dimana waé, listrik-voltase rendah leres-leres aman;

Sistem induksi calakan, otomatis mareuman lampu siang sareng muatan, sareng otomatis hurungkeun lampu dina poék;

Nyayogikeun cahaya kacaangan tinggi sareng robih modus kacaangan handap numutkeun jarak jalma anu leumpang, kalayan merhatoskeun kaperluan lampu sareng hiasan;

Kalayan sababaraha modeu damel pikeun nyetél, tombol pungsi ngabédakeun fungsi anu béda, saderhana sareng jelas;

Téknologi sirah sénsor dual mastikeun yén teu aya sudut maot dina sensing 180-derajat sareng ningkatkeun pangaruh panggunaan anu saleresna;

Ningkatkeun pangaruh lampu warna-warni, anu cemerlang sareng warna, sareng ningkatkeun pangalaman pangguna;

Nyayogikeun asesoris pemasangan sekrup, anu tiasa dipasang dina témbok luar, pager, tihang sareng tempat sanés;

Pasang di tempat anu cerah pikeun mastikeun cahaya alam anu saé;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali