• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Spesifikasi lampu témbok panonpoe 1000 Lumens

    Pedaran pondok:

    Tucano  PRO Séri Surya Panangan Cahaya

    1. Kasus aluminium, langkung awét sareng kuat.
    2. Desain Patén sareng Panangan, condong tina atap pikeun néwak kakuatan sinar panonpoe anu langsung.
    3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan, khususna dina usum salju.
    4. Batré litium listrik 18650 pikeun ngadukung 1500 siklus.  
    5. Aplikasi: Tembok , Gerbang, Dek , Kebon , gedong , Pager hiasan sareng pencahayaan 


    Detil Produk

    Tanda Produk

    05

    SPESIFIKASI

    Modél No.

     

    SWL-05 PRO
    Lumens

     

    1000lm
    CCT 3000k
    Kuantitas LED

     

    21buah
    Kakuatan panel surya

     

    4.5V / 0.6W
    Batré Spesifikasina

     

    2000mAH / 3.7V
    Tahan cai

     

    IP65
    Kelas IK

     

    IK10
    Ngecas waktos

     

    12 jam
    Waktos cahaya

     

    6-7 dinten
    Suhu ngaleupaskeun

     

    -20 ℃ -60 ℃
    Suhu ngecas

     

    0 ℃ -45 ℃
    Ngalihkeun sénsor lampu

     

    ≥80 Lux, pareum

    ≤20 Lux, asup

    Modeu lampu

     

    M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik) M2: 20LM + PIR 1000LM (10seconds)
    Bahan

     

    Aluminium + PC
    Garansi

     

    1 taun
     swl-05

    PITUDUH KERJA

    1. modeu pencahyaan: M1: 0 + PIR 1000LM (10 detik)      

    M2: 20LM + PIR 1000LM (10seconds)

    2. Pencét tombol beureum 1.5S pikeun ngahurungkeun sareng mareumanana sareng saatos hurungkeun éta bakal aktif sareng mareuman sacara otomatis, parios di handap poto ; Pencét pondok tombol beureum pikeun pindah modeu

    3. gampang dipasang 

    swl-051

    Aplikasi 

    Téknologi anyar:
    ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika papanggih kirang cuaca kirang tina muatan sun anu cekap, sistem bakal ngalakukeun perhitungan tepat waktos pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran max pikeun waktos pencahayaan anu lami
    TCS (Sistem kontrol suhu) nalika suhu langkung ti 60 ℃, TCS bakal ngeureunkeun sistem pangisianan pikeun nangtayungan batré, nalika di handapeun 60 ℃, sistem pengisian bakal terus jalan sacara otomatis

    swl-052

    SIZE PRODUK

    swl-503 (1)
    swl-503 (2)

    PAKEJUAN PRODUK

    swl-054

     Kauntungan desain:

    Desain modéren sareng berkelas sayogi pikeun bagian mana waé. Awak leutik awakna ageung, super saé dijual di Amazon.

    lampu surya Fitur Utama:

    1. Éta didamel tina awak aluminium, total béda lampu murah di pasar. Kaseueuran na didamel tina bahan ABS plastik kalayan awakna kaku
    2. Gampang dipasang sareng kapal - awak alit anu gaduh kakuatan ageung (1000 lumen) dina pagelaran anu hébat.
    3. Téknologi unik urang pikeun mastikeun yén lampu tiasa dianggo saé dina hujan / dinten mendung (5 dinten langkung).

    01
    2
    3
    4
    5
    6

    Skenario aplikasi:

    Éta tiasa dipasang dina dua sisi jalan alit sapertos taman sareng komunitas kanggo nyayogikeun lampu pikeun anu lalar liwat;

    Bagian lalu lintas sareng palabuhan dianggo salaku lampu indikator pikeun mastikeun kasalametan sareng katertiban lalu lintas sareng navigasi;

    Anggo salaku lampu hiasan di daérah kota anu rame atanapi tempat wisata pikeun nyiptakeun suasana anu tangtu;

    Éta tiasa dianggo di kebon, perkebunan, padang rumput hejo sareng tempat sanésna pikeun ngahontal cahaya sareng épék inséktisida.

    Karakteristik kinerja:

    Penampilanna saderhana sareng éndah, kalayan fungsi kontrol lampu anu dikontrol waktos, kendali calakan tina kuatna cahaya;

    Ngagunakeun tingkat konvérsi tinggi panel surya sareng batré anu tiasa diisi ulang, sinar panonpoé langsung anu kuat tiasa ngeusi batre pikeun waktos anu lami;

    Nalika sénsorna caang, kacaangan cahaya langkung luhur;

    Ngecas surya, hemat energi sareng perlindungan lingkungan;

    Henteu kedah kabel, pasang dimana waé, listrik-voltase rendah leres-leres aman;

    Sistem induksi calakan, otomatis mareuman lampu siang sareng muatan, sareng otomatis hurungkeun lampu dina poék;

    Nyayogikeun cahaya kacaangan tinggi sareng robih modus kacaangan handap numutkeun jarak jalma anu leumpang, kalayan merhatoskeun kaperluan lampu sareng hiasan;

    Kalayan sababaraha modeu damel pikeun nyetél, tombol pungsi ngabédakeun fungsi anu béda, saderhana sareng jelas;

    Téknologi sirah sénsor dual mastikeun yén teu aya sudut maot dina sensing 180-derajat sareng ningkatkeun pangaruh panggunaan anu saleresna;

    Ningkatkeun pangaruh lampu warna-warni, anu cemerlang sareng warna, sareng ningkatkeun pangalaman pangguna;

    Nyayogikeun asesoris pemasangan sekrup, anu tiasa dipasang dina témbok luar, pager, tihang sareng tempat sanés;

    Pasang di tempat anu cerah pikeun mastikeun cahaya alam anu saé;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali