• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu témbok panonpoe

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      2000 lampu témbok surya lumen pikeun jalur

      1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
      2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
      3. Campur warna bodas haneut sareng murni, bebas sorotan panon
      4. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
      Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu témbok panonpoe 1000 Lumens

      Tucano  PRO Séri Surya Panangan Cahaya

      1. Kasus aluminium, langkung awét sareng kuat.
      2. Desain Patén sareng Panangan, condong tina atap pikeun néwak kakuatan sinar panonpoe anu langsung.
      3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan, khususna dina usum salju.
      4. Batré litium listrik 18650 pikeun ngadukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok , Gerbang, Dek , Kebon , gedong , Pager hiasan sareng pencahayaan 

    • SPECIFICATION Of 2000 Lumens

      SPESIFIKASI 2000 Lumens

      Tucano PRO Series-Lampu Panangan Surya

      1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
      2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
      3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.

      Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb

    • Solar wall light SWL-12

      Lampu témbok panonpoé SWL-12

      Bubuka Spesifikasi produk 01 PANUTUP Hareup 02 CATALOG 03 KAUNTUNGAN UTAMA 04 KAUNTUNGAN LAIN 05 SPESIFIKASI 06 DILILIHKAN TAMPILAN 07 GAMBAR OPSI 08 GAMBAR DIMENSI 09 LEBIH LANJUTAN 10 KAUNTUNGAN KONTROLLER 11 PAKET DETALANGAN : SWL-12 Fixt Power : 20W Solar panel Power Epoxy Mono-Crystalline , 1W Li-ion batré Kapasitas 3.7V 14.8WH 2AH / PC Ch ...
    • SPECIFICATION Of 1000 Lumens

      SPESIFIKASI 1000 Lumens

      SPESIFIKASI Lampu témbok Surya No. SWL-11 Lumens 1000lm (PIR) LED kuantitas 20 pcs Kakuatan panel surya 0,5W Batré Spesifikasina 7.4Wh (2AH 3.7V) IP 65 IK 06 Waktos lampu 5 dinten Suhu ngecas -20 ℃ ~ 60 ℃ Ngecas suhu 0 ℃ ~ 45 ℃ Sensor lampu ≥50 Lux, on≤10 Lux, pareum Modeu cahaya 1、0 + PIR (1000lm) 10s ; 2、20lm + PIR (1000lm) 10s ; 3、20lm dugi ka matahari terbit angle sudut sinar 120 ° ~ 140 ° Mater ...