• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu jalan surya

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Bumi Pahlawan Interstellar

      Tinjauan produk Produk ieu mangrupikeun produk anu dipaténkeun kami, dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo streetlamp photovoltaic surya berkualitas tinggi, parantos ngalangkungan CE, UL, sareng sajabana sertifikasi internasional. sareng "efisiensi cahaya anu luar biasa" Fitur mangrupikeun kautamaan utama produk ieu. Batré litium kapasitas ageung diwangun kana awak lampu, anu tiasa nyerep tanaga surya sareng ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      lampu jalan surya SLL-18 Spésifikasi

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu cahaya ODM sayogi

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadayana Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan

      Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Wasta / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu lampu ODM sayogi

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Sadayana Peuting Lampu bahkan dina Awan Mendung atanapi Hujan Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Pribadi / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • solar street light Thermos 2

      lampu jalan surya Thermos 2

      CAHAYAAN SOLAR JALAN DENGAN FUNGSI PEMBERSIHAN Otomatis Dianggo dina suhu lingkungan dugi ka 60.

      Umur Batre di daérah suhu luhur langkung panjang kusabab hiji fitur bakal nyegah batré masih ditagih di lingkungan Panas anu teu normal.

    • S5 series Solar Light

      S5 cahaya Surya

      Lampu surya Fitur Utama:

      1. Bahan baku sareng modeu diintegrasikeun rongga paéh-casting, janten lampu urang tahan cai max nyaéta IP66.

      2. Kami milih generasi anyar SMD tinggi caang, led chip lumens anu 160LM / W, lampu sadayana 120LM / W-140LM ​​/ W.

      3. Pikeun ngecas controller, kami nganggo MPPT controller pikeun ngatur efisiensi lampu.

      4. Batré kami ogé ngadopsi sistem BMS kami pikeun ningkatkeun efisiensi kerja batré kami.

    • S6 LED SOLAR STREET LIGHT 20W-60W

      S6 DIPASANGKEUN JALAN SOLAR 20W-60W

      Lampu ambient LED Disamping lampu utama, lampu ambient khusus ngahias sakurilingna. Maintanence Frontal Gampang sareng saderhana pikeun dijagaan di sisi payun. Bahan baku high-end Terpadu tekanan tinggi campuran paduan aluminium, kalayan desain kandel, anu ngagaduhan panyebaran panas anu langkung saé sareng kamampuan anti korosi, sareng bentang hirup anu langkung lami. Struktur anu diperkuat tiasa tahan 4 kali gravitasi na saderhana. Desain optik sekundér propésional Struktur sakitar ...
    • BASALT SOLAR STREET LIGHT

      CAHAYAAN BASALT SOLAR STREET

       Perusahaan Hebat kedah salawasna merhatoskeun pisan kana unggal desain detail, sareng sumanget karajinan kedah dieusi dina prosés desain sareng produksi massal.
    • SPECIFICATION Of 8000 Lumens

      SPESIFIKASI 8000 Lumens

      1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
      2. Sistem kontrol dikembangkeun sacara mandiri
      3. jejaring saderhana, gampang operasi dina APP sareng PC
      4. Digabungkeun sareng téknologi dewasa perusahaan, kontrol terpusat sareng fungsi manajemén langkung lengkep
      5. Struktur: desain anu dibédakeun
      6. Cloud Service: Nyayogikeun sérver gratis
      7. kalayan tech pemanasan batré, tiasa dianggo di daérah anu tiis

    • SPECIFICATION Of 6000 Lumens

      SPESIFIKASI 6000 Lumens

      1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
      2. Sistem kontrol dikembangkeun sacara mandiri
      3. jejaring saderhana, gampang operasi dina APP sareng PC
      4. Digabungkeun sareng téknologi dewasa perusahaan, kontrol terpusat sareng fungsi manajemén langkung lengkep
      5. Struktur: desain anu dibédakeun
      6. Cloud Service: Nyayogikeun sérver gratis
      7. kalayan tech pemanasan batré, tiasa dianggo di daérah anu tiis

    • SPECIFICATION Of 2000 Lumens

      SPESIFIKASI 2000 Lumens

      1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

      siklus.

      2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

      merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

      3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

      Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

      kacaangan

      Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

      kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

      Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

    • SPECIFICATION Of 3000 Lumens

      SPESIFIKASI 3000 Lumens

      1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

      siklus.

      2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

      merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

      3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

      Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

      kacaangan

      Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

      kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

      Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

    • PECIFICATION Of 4000 Lumens

      PÉSIFIKASI 4000 Lumens

      1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

      siklus.

      2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

      merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

      3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

      Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

      kacaangan

      Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

      kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

      Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

    12 Teras> >> Halaman 1/2