Lampu jalan surya

  • SPECIFICATION Of 2000 Lumens

    SPESIFIKASI 2000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 3000 Lumens

    SPESIFIKASI 3000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • PECIFICATION Of 4000 Lumens

    PESIFIKASI Of 4000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 5000 Lumens

    SPESIFIKASI 5000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 6000 Lumens

    SPESIFIKASI 6000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 7000 Lumens

    SPESIFIKASI Tina 7000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 8000 Lumens

    SPESIFIKASI 8000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 9000 Lumens

    SPESIFIKASI Tina 9000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 10000 Lumens

    SPESIFIKASI 10000 Lumens

    1. Batré Li-ion Power, dukungan 2000

    siklus.

    2. Batré bungkus diluar lampu, pisan

    merenah pikeun ngaganti sareng perawatan.

    3. Indikator 3 warna pikeun 3 modeu pencahyaan

    Beureum :: 30% kacaangan + PIR100%

    kacaangan

    Gre: 5H 100% kacaangan + 5H 25%

    kacaangan, 70% kacaangan dugi ka subuh

    Ora: 70% kacaangan konstan sadayana wengi 

  • SPECIFICATION Of 12000 Lumens

    SPESIFIKASI 12000 Lumens

    1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
    2. Sistem kontrol dikembangkeun sacara mandiri
    3. jejaring saderhana, operasi gampang dina APP sareng PC
    4. Digabungkeun sareng téknologi dewasa perusahaan, kontrol terpusat sareng fungsi manajemén langkung lengkep
    5. Struktur: desain anu dibédakeun
    6. Awan Layanan: Nyayogikeun sérver gratis
    7. kalayan tech pemanasan batré, tiasa dianggo di daérah anu tiis

  • SPECIFICATION Of 6000 Lumens

    SPESIFIKASI 6000 Lumens

    1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
    2. Sistem kontrol dikembangkeun sacara mandiri
    3. jejaring saderhana, operasi gampang dina APP sareng PC
    4. Digabungkeun sareng téknologi dewasa perusahaan, kontrol terpusat sareng fungsi manajemén langkung lengkep
    5. Struktur: desain anu dibédakeun
    6. Awan Layanan: Nyayogikeun sérver gratis
    7. kalayan tech pemanasan batré, tiasa dianggo di daérah anu tiis

  • SPECIFICATION Of 8000 Lumens

    SPESIFIKASI 8000 Lumens

    1. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
    2. Sistem kontrol dikembangkeun sacara mandiri
    3. jejaring saderhana, operasi gampang dina APP sareng PC
    4. Digabungkeun sareng téknologi dewasa perusahaan, kontrol terpusat sareng fungsi manajemén langkung lengkep
    5. Struktur: desain anu dibédakeun
    6. Awan Layanan: Nyayogikeun sérver gratis
    7. kalayan tech pemanasan batré, tiasa dianggo di daérah anu tiis

12 Teras> >> Halaman 1/2