• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Cahaya Surya

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Bumi Pahlawan Interstellar

      Tinjauan produk Produk ieu mangrupikeun produk anu dipaténkeun kami, dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo streetlamp photovoltaic surya berkualitas tinggi, parantos ngalangkungan CE, UL, sareng sajabana sertifikasi internasional. sareng "efisiensi cahaya anu luar biasa" Fitur mangrupikeun kautamaan utama produk ieu. Batré litium kapasitas ageung diwangun kana awak lampu, anu tiasa nyerep tanaga surya sareng ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      lampu jalan surya SLL-18 Spésifikasi

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu cahaya ODM sayogi

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadayana Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan

      Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Wasta / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu lampu ODM sayogi

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Sadayana Peuting Lampu bahkan dina Awan Mendung atanapi Hujan Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Pribadi / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • solar street light Thermos 2

      lampu jalan surya Thermos 2

      CAHAYAAN SOLAR JALAN DENGAN FUNGSI PEMBERSIHAN Otomatis Dianggo dina suhu lingkungan dugi ka 60.

      Umur Batre di daérah suhu luhur langkung panjang kusabab hiji fitur bakal nyegah batré masih ditagih di lingkungan Panas anu teu normal.

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      2000 lampu témbok surya lumen pikeun jalur

      1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
      2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
      3. Campur warna bodas haneut sareng murni, bebas sorotan panon
      4. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
      Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu témbok panonpoe 1000 Lumens

      Tucano  PRO Séri Surya Panangan Cahaya

      1. Kasus aluminium, langkung awét sareng kuat.
      2. Desain Patén sareng Panangan, condong tina atap pikeun néwak kakuatan sinar panonpoe anu langsung.
      3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan, khususna dina usum salju.
      4. Batré litium listrik 18650 pikeun ngadukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok , Gerbang, Dek , Kebon , gedong , Pager hiasan sareng pencahayaan 

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahaya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan produk

      Jaminan Téknologi ALS 10 Peuting Gawe Terus

      Téknologi TCS mastikeun Umur Batré Langkung Panjang

      SLL-31 / 31H

    • Outdoor Village Green Solar Lighting System For Garden

      Sistem Lampu Surya Héjo Désa Luar Pikeun Taman

      Fungsi Utama:

      1. Jauh Jauhna;

      2. PIR Motion Sensor pikeun Hemat Énergi;

      3. Kacaangan adjustable sareng Timer Fungsi;

      4. ALS + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.             

      Aplikasi: Palataran / Taman / panto garasi / témbok / gudang / stabil / gateway / kabur kabur / koridor jsb 

    • S5 series Solar Light

      S5 cahaya Surya

      Lampu surya Fitur Utama:

      1. Bahan baku sareng modeu diintegrasikeun rongga paéh-casting, janten lampu urang tahan cai max nyaéta IP66.

      2. Kami milih generasi anyar SMD tinggi caang, led chip lumens anu 160LM / W, lampu sadayana 120LM / W-140LM ​​/ W.

      3. Pikeun ngecas controller, kami nganggo MPPT controller pikeun ngatur efisiensi lampu.

      4. Batré kami ogé ngadopsi sistem BMS kami pikeun ningkatkeun efisiensi kerja batré kami.

    • S6 LED SOLAR STREET LIGHT 20W-60W

      S6 DIPASANGKEUN JALAN SOLAR 20W-60W

      Lampu ambient LED Disamping lampu utama, lampu ambient khusus ngahias sakurilingna. Maintanence Frontal Gampang sareng saderhana pikeun dijagaan di sisi payun. Bahan baku high-end Terpadu tekanan tinggi campuran paduan aluminium, kalayan desain kandel, anu ngagaduhan panyebaran panas anu langkung saé sareng kamampuan anti korosi, sareng bentang hirup anu langkung lami. Struktur anu diperkuat tiasa tahan 4 kali gravitasi na saderhana. Desain optik sekundér propésional Struktur sakitar ...
    • BASALT SOLAR STREET LIGHT

      CAHAYAAN BASALT SOLAR STREET

       Perusahaan Hebat kedah salawasna merhatoskeun pisan kana unggal desain detail, sareng sumanget karajinan kedah dieusi dina prosés desain sareng produksi massal.
    1234 Teras> >> Halaman 1/4