Lampu padang rumput hejo surya

  • 007 series round Solar lawn light three mounting function

    007 séri buleud Surya padang rumput hejo tilu fungsi ningkatna

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • 2602 series solar lawn light good brightness result

    2602 séri padang rumput hejo surya cahaya kacaangan hasil anu alus

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • 2713 series solar lawn light for garden

    2713 séri lampu padang rumput hejo surya pikeun kebon

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • B008 solar garden light_9.7V lithium battery

    B008 lampu taman surya_9.7V batré litium

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • G001 solar lawn light 5 years warranty

    Lampu padang rumput hejo G001 garansi 5 taun

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • Hight brightness G012 solar lawn light with stainless raw material

    Kacaangan cahaya G012 cahaya padang rumput hejo kalayan bahan baku stainless

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

  • SGL07 Series solar lawn light 5W

    SGL07 Series cahaya padang rumput hejo surya 5W

    Fungsi utama:
    1. Terpadu Aluminium Alected + Crystal Glass weatherability langkung kuat
    2. Téknologi ALS2.0 ngadukung pencahayaan 6-8 dinten
    3, effiency tinggi LED sareng desain unik ngajantenkeun kacaangan 3 ~ 4 kali langkung seueur tibatan lampu kebon normal
    4. Desain patok bawah tanah, gampang dipasang

    Aplikasi: Jalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur jsb