• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu padang rumput hejo surya

    • 007 series round Solar lawn light three mounting function

      007 séri buleud Surya lampu padang rumput hejo tilu fungsi ningkatna

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • 2602 series solar lawn light good brightness result

      2602 séri padang rumput hejo surya hasil kacaangan alus

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • 2713 series solar lawn light for garden

      2713 séri lampu padang rumput hejo surya pikeun kebon

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • B008 solar garden light_9.7V lithium battery

      B008 lampu taman surya_9.7V batré litium

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • G001 solar lawn light 5 years warranty

      Lampu padang rumput hejo G001 jaminan 5 taun

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • Hight brightness G012 solar lawn light with stainless raw material

      Kacaangan cahaya G012 cahaya padang rumput hejo luhur kalayan bahan baku stainless

      Kaunggulan desain:

      1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
      2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
      3. waktos damel lami -10-12 jam.
      4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

      Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.

    • SGL07 Series solar lawn light 5W

      SGL07 Series cahaya padang rumput hejo surya 5W

      Fungsi Utama:
      1. Terpadu Aluminium Alected + Crystal Glass weatherability langkung kuat
      2. Téknologi ALS2.0 ngadukung pencahayaan 6-8 dinten
      3, effiency tinggi LED sareng desain unik ngajantenkeun kacaangan 3 ~ 4 kali langkung seueur tibatan lampu kebon normal
      4. Desain patok bawah tanah, gampang dipasang

      Aplikasi: Jalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur jsb