• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Inverter Surya (off grid) MPPT controller

    Pedaran pondok:


    Detil Produk

    Tanda Produk

    · Efisiensi inverter ST langkung ti 85%
    · Desain anyar, adaptasi sareng voltase lebar sareng sempit, otomatis ngakuan frékuénsi
    · Tampilan LED pinuh, fungsi inverter tiasa dipilih numutkeun panggunaan palanggan
    · 3 modeu damel sayogi: prioritas utama, prioritas inverter, modeu hemat energi
    · Langkung ti 3 kali kakuatan awal puncak, kapasitas beban anu saé
    · Kipas pinter (otomatis ngaluyukeun kecepatan kipas numutkeun suhu internal)
    · Téknologi frékuénsi listrik, gelombang sinus murni kaluaran AC, adaptasi sareng kapasitas muatan, arus henteu aya beban langkung alit, langkung hemat énergi
    · Modul muatan AC 3-tahap bawaan, anu sacara otomatis tiasa nyaluyukeun arus ngecas numutkeun kapasitas batré sareng panggunaan anu saleresna (5A-30A)
    · Éta gaduh undervoltage batré lengkep, overload, panyalindungan circuit pondok sareng perlindungan komprehensif sanés, aman sareng dipercaya1
    Modél 

    ST-1000

    ST-1500

    ST-2000

    ST-3000

    ST-4000

    ST-5000

    ST-6000

    Daya Anu Dipeunteun

    1000W

    1500W

    2000W

    3000W

    4000W

    5000W

    6000W

    Kakuatan Puncak

    2800W

    3800W

    5KW

    9KW

    12KW

    15KW

    18KW

    Tegangan Batre

    12Vdc

    24Vdc

    24Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    48Vdc

    Mode Kerja

     PV (Prioritas Photovoltaic) / AC priority Prioritas AC) opsional

    PV & kontroller  
    Rentang Tegangan Masukan

    160

    180

    180

    Max. Muatan Ayeuna

    30A

    40A

    40A

    50A

    50A

    50A

    60A

    Max. Tegangan input voltaseu

    70 ~ 200V

    Teu aya Beban ayeuna

    5mA

    Ngalindungan panyalindungan

    17V (12V); 34V (24v); 70V (48V)

    Tegangan handap

    10.2V (12V); 20.5V (24v); 41V (48V)

     Modeu ngecas

    Konstan ayeuna (MPPT), Tegangan konstan, muatan ngambang

    Ngecas pamulihan

    13.6V / 27.5V / 56V

    Suhu ngagawekeun

    0 ℃ ~ 40 ℃

    Max. Kekecapan Konversi

     98%

    Paparan

    Layar LCD + lampu LED

    Status ibu (Pilihan)  
    Rentang Tegangan Masukan

    85VAC-140VAC / 165VAC-265VAC

    Jangkauan Frékuénsi Masukan

    45-65 Hz (otomatis mindahkeun kana mode invert nalika overfrequency)

    Kisaran Tegangan Kaluaran

    190Vac ~ 245Vac

    Masukan PF. (AC / DC)

    0,95

    Kekecapan

    modeu utama≥ 86 %

    Muatan Ayeuna

    10A-30A

    Mains Overload

    peringatan dugi turun beban

    Sirkuit pondok

    enya

    Kaluaran Inverter

    220V ± 3%

    Tegangan Kaluaran Inverter

    50 Hz / 60Hz ± 0,3Hz adaptif frékuénsi

    Frékuénsi Kaluaran

    ≥0.8

    Faktor Kakuatan Kaluaran

    beban lini≤ 3 %

    Gelombang Bentuk distorsi

    4Ms nilai has Max.6 Ms.

    Waktos Transfer PV-AC

    modeu tibalik≥ 85 %

    Kekecapan

    110% -130% mareuman jam 30an, 130% -150% mareuman jam 3an  

    Inverter Overload

    sistem otomatis dipareuman

    Sirkuit pondok

    enya

    Alarm  
    Mains henteu normal

    1 waktos / 1S, tiiseun otomatis saatos 5S

    Batré Rendah

    1 waktos / 1S sareng batré flash grid terakhir

    Beban teuing

    1time / 1S sareng nampilkeun grid "overload"

    Anu sanésna  
    Sockets Kaluaran

    sockets universal / ngaropéa

    Perlindungan naékna

    pilihan

    Suhu sekitarna

    0 ℃ ~ 40 ℃

    Kalembaban ambient

    10 % ~ 90 % (henteu kentel) (10 % 90 %)

    Ribut

    ≤ 50dB 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali