• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lampu kebon surya

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahaya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan produk

      Jaminan Téknologi ALS 10 Peuting Gawe Terus

      Téknologi TCS mastikeun Umur Batré Langkung Panjang

      SLL-31 / 31H

    • Outdoor Village Green Solar Lighting System For Garden

      Sistem Lampu Surya Héjo Désa Luar Pikeun Taman

      Fungsi Utama:

      1. Jauh Jauhna;

      2. PIR Motion Sensor pikeun Hemat Énergi;

      3. Kacaangan adjustable sareng Timer Fungsi;

      4. ALS + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.             

      Aplikasi: Palataran / Taman / panto garasi / témbok / gudang / stabil / gateway / kabur kabur / koridor jsb 

    • 20W solar garden light 2000 lumens

      20W lampu taman surya 2000 lumén

      Kauntungan desain:

      1. Desain aluminium classy, ​​sudut cahaya 360 °, langkung mirah tibatan seri lami.
      2. Lumen saé sakitar 120 lm / w ngéléhkeun sadaya produk normal di pasar.
      3. Batré tiasa ngadukung lampu pikeun dianggo 10-12 jam.
      4. Lampu tiasa dianggo dina hujan / dinten salju langkung lami.    

      Naon kaunggulan lampu kami pikeun Éropa, Rusia sababaraha tempat anu tiis sareng salju? Lampu kebon surya urang gaduh sistem pemanasan, nalika suhu di handapeun nol, éta bakal manaskeun batré sareng ngajamin efisiensi damel.    

    • 60W hight led efficiency UFO solar garden light

      60W hight dipingpin efisiensi UFO lampu taman surya

      Kauntungan desain:

      1. Desain aluminium classy, ​​sudut cahaya 360 °, langkung mirah tibatan seri lami.
      2. 60W -Maganda lumen sakitar 120 lm / w ngéléhkeun sadaya produk normal di pasar. Desain unik turun biaya modul, langkung mirah tibatan produk sanés di pasar.
      3. Batré anu langkung kuat tiasa lami deui nalika hujan / salju.
      4. Seueur manuk dina lampu na? Tong hariwang kami gaduh pangusir manuk, sampurna pikeun dipasang di kebon anjeun.    

      Kami nampi biaya turun tanpa ngarobah parameter, nyimpen sareng ningkatkeun biaya sareng kauntungan klien kami.