Lampu kebon surya

  • 20W solar garden light 2000 lumens

    20W lampu taman surya 2000 lumén

    Kauntungan desain:

    1. Desain classy aluminium, sudut cahaya 360 °, langkung mirah tibatan séri lami.
    2. Lumen saé sakitar 120 lm / w ngéléhkeun sadaya produk normal di pasar.
    3. Batré tiasa ngadukung lampu pikeun dianggo 10-12 jam.
    4. Lampu tiasa dianggo dina usum hujan / salju langkung lami.    

    Naon kaunggulan lampu kami pikeun Éropa, Rusia sababaraha tempat anu tiis sareng salju? Lampu kebon surya urang gaduh sistem pemanasan, nalika suhu di handapeun nol, éta bakal manaskeun batré sareng ngajamin efisiensi damel.    

  • 60W hight led efficiency UFO solar garden light

    60W hight dipingpin efisiensi UFO lampu taman surya

    Kauntungan desain:

    1. Desain classy aluminium, sudut cahaya 360 °, langkung mirah tibatan séri lami.
    2. 60W -Maganda lumen sekitar 120 lm / w ngéléhkeun sadaya produk normal di pasar. Desain unik turun biaya modul, langkung mirah tibatan produk sanés di pasar.
    3. Batré anu langkung kuat tiasa lami deui nalika hujan / salju.
    4. Seueur manuk dina lampu na? Tong hariwang kami gaduh pangusir manuk, sampurna pikeun dipasang di kebon anjeun.    

    Kami nampi biaya turun tanpa ngarobah parameter, nyimpen sareng ningkatkeun biaya sareng kauntungan klien kami.