• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Kaméra Surya

    • VS-Q5 solar camera with alarm system

      Kaméra surya VS-Q5 kalayan sistem alarm

      Ngarojong rotasi dua-sirah horisontal sareng nangtung,
      Sudut monitoring tiasa disaluyukeun jarak jauh,
      Sudut puteran
      Hingga 355 ° sacara horisontal sareng 120 ° vertikal,
      Éling pangimeutan omnidirectional.
      Kalayan langkung ti hiji, ekonomis sareng praktis.