• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SGL07 Series cahaya padang rumput hejo surya 5W

    Pedaran pondok:

    Fungsi Utama:
    1. Terpadu Aluminium Alected + Crystal Glass weatherability langkung kuat
    2. Téknologi ALS2.0 ngadukung pencahayaan 6-8 dinten
    3, effiency tinggi LED sareng desain unik ngajantenkeun kacaangan 3 ~ 4 kali langkung seueur tibatan lampu kebon normal
    4. Desain patok bawah tanah, gampang dipasang

    Aplikasi: Jalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur jsb


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Panel Surya  0,6W
    LED  20lms
    Batré LI-ion  3.7V 800mAH
    Modeu WorKing   Tetep 100% kacaangan (20lmens) sadayana wengi
    Waktos Ngecas Surya  7-9 somah
    Ligthing Waktos 8+ dinten
    Lebar instalasi antara 2 lampu 2m
    Kelas tahan cai IP65
     Bahan  Sekutu aluminium + Gelas
    Pakét pcs / karton
    Ukuran karton: 
     
    Garansi 2 taun
    Harga EXW Harga Sampel 35USD / Satuan Harga MOQ 100PCS 33USD / Unit

     

    Struktur lampu padang rumput surya diwangun ku komponén sél surya (panel fotoéléktrik), lampu LED super caang (sumber cahaya), batré rechargeable bébas pangropéa, sirkuit kontrol otomatis, lampu, jsb Salaku jinis anyar cahaya bentang énergi héjo perlengkapan anu ngahijikeun hemat énergi, panangtayungan lingkungan, cahaya sareng paningkatan, éta nganggo komponén sél surya épisiensi tinggi, anu tiasa ngarobih sinar panonpoé sareng énergi cahaya kana énergi listrik nalika siang sareng nyimpenna dina batréna, sareng éta otomatis bakal hurung saatos poék wengi. Lampu tabung. Tabung lampu ngadopsi LED super caang, anu langkung awét tibatan lampu tradisional sareng ngagaduhan umur jasa anu langkung lami.
    Cahaya sareng mareuman séri produk ngadopsi sinar panonpoé sareng lampu induksi lampu, kontrol ngabagi waktos otomatis atanapi kadali duaan sareng lampu dua lampu. Anjeun tiasa milih pikeun ngirangan daya kaluaran sumber cahaya pikeun ngahémat énergi nalika aya sababaraha urang leumpang nalika wengi.
    Kusabab performa anu unggul, éta tiasa dianggo sacara luas di halaman taman, villa taman, ruang héjo alun-alun, tempat wisata, resort, lapangan golf, pabrik perusahaan ngahias héjo, lampu perumahan héjo, sababaraha sabuk héjo sareng hiasan lanskap sareng lampu lanskap .

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali