SGL07 Series cahaya padang rumput hejo surya 5W

Pedaran pondok:

Fungsi utama:
1. Terpadu Aluminium Alected + Crystal Glass weatherability langkung kuat
2. Téknologi ALS2.0 ngadukung pencahayaan 6-8 dinten
3, effiency tinggi LED sareng desain unik ngajantenkeun kacaangan 3 ~ 4 kali langkung seueur tibatan lampu kebon normal
4. Desain patok bawah tanah, gampang dipasang

Aplikasi: Jalan / Taman / Taman / Alun-alun / Jalan / Jalur jsb


Detil Produk

Tanda Produk

Panel Surya  0,6W
LED  20lms
Batré LI-ion  3.7V 800mAH
Modeu WorKing   Tetep 100% kacaangan (20lmens) sadayana wengi
Waktos Ngecas Surya  7-9 somah
Ligthing Waktos 8+ dinten
Lebar instalasi antara 2 lampu 2m
Kelas tahan cai IP65
 Bahan  Sekutu aluminium + Gelas
Pakét pcs / karton
Ukuran karton: 
 
Jaminan 2 taun
Harga EXW Harga Sampel 35USD / Satuan Harga MOQ 100PCS 33USD / Unit

 

Struktur lampu padang rumput surya diwangun ku komponén sél surya (panel fotoéléktrik), lampu LED super caang (sumber cahaya), batré tiasa diisi ulang gratis, sirkuit kontrol otomatis, lampu, sareng sajabana Salaku jinis lampu bentang énergi héjo perlengkapan anu ngahijikeun hemat énergi, panangtayungan lingkungan, pencahyaan sareng paningkatan, éta nganggo komponén sél surya épisiensi tinggi, anu tiasa ngarobih sinar panonpoé sareng énergi cahaya kana énergi listrik nalika siang sareng nyimpenna dina batréna, sareng éta otomatis bakal hurung saatos poék wengi. Lampu tabung. Tabung lampu ngadopsi LED super caang, anu langkung awét tibatan lampu tradisional sareng ngagaduhan umur jasa anu langkung lami.
Cahaya sareng mareuman séri produk ngadopsi sinar panonpoé sareng lampu induksi lampu, kontrol ngabagi waktos sacara otomatis atanapi sora sareng lampu dual control. Anjeun tiasa milih pikeun ngirangan daya kaluaran sumber cahaya pikeun ngahémat énergi nalika aya sababaraha jalma leumpang nalika wengi.
Kusabab performa anu unggul, éta tiasa dianggo sacara luas di halaman taman, villa taman, ruang héjo alun-alun, tempat wisata, resort, lapangan golf, pabrik perusahaan ngahias héjo, cahaya padumukan héjo, sababaraha sabuk héjo sareng hiasan lanskap sareng lampu lanskap .

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali