• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • S6 DIPASANGKEUN JALAN SOLAR 20W-60W

    Pedaran pondok:


    Detil Produk

    Tanda Produk

    image4.png

    Lampu ambient LED

    Di sagigireun lampu utama, lampu ambient khusus ngahias sakurilingna.

    image5.png

    Maintanence Frontal

    Gampang sareng saderhana pikeun dijaga di sisi payun.

    image6.png

    Bahan baku high-end

    Perumahan casting alloy aluminium bertekanan tinggi-terintegrasi, kalayan desain kentel, anu ngagaduhan panyebaran panas anu langkung saé sareng kamampuan anti korosi, sareng umur hirup anu langkung lami. Struktur anu diperkuat tiasa tahan 4 kali gravitasi na saderhana.

    image10.png

    Desain optik sekundér propésional

    Struktur di sakuliling permukaan anu ngaluarkeun cahaya sacara optik diolah pikeun sacara efektif ngendalikeun sorotan sareng kabocoran cahaya ka luhur, anu ngaminimalkeun polusi cahaya sareng lingkungan anu dilindungi.

    image11.png

    Kadali calakan

    Sensor gelombang mikro sareng kontrol waktos opsional.

    image12.png

    Cara pamasangan sababaraha

    Pamasangan horisontal / vertikal / témbok sayogi.

    BATERI

    detail (1)

    Sél batré otomatis tingkat, kalayan 800 siklus engké, kapasitas ≧ 80% sésana.

    detail (2)

    Ngaronjatkeun manajemén batré BMS, kalayan overcharge, over-debit, circuit pondok, suhu luhur sareng téknologi panyalindungan sanésna, pikeun nyaluyukeun kakuatan kaluaran kalayan calik per kapasitas batréna sareng manjangkeun waktos pencahyaan. Perlindungan suhu luhur NTC ngajantenkeun langkung aman dina pak batréna tiasa dianggo.

    PWM-MPPT

    {396R0T5AC0)VHK@ID4S(DF

    MPPT (Pelacak titik kakuatan maksimum) dina lagu S6 ngahasilkeun pembangkit listrik tenaga surya sacara real-time. Efisiensi muatan MPT nyaéta 15-20% langkung luhur tibatan PWM, manjangkeun umur batre ku 10%.

    DAERAH YANG DAPAT

    image18.jpeg
    11
    Tipe sénsor (Angle) h (Jangkungna) d (Lebar)
    Sénsor Infrabeureum 60 ° 4 ~ 6 m 4 ~ 7 m
    Sensor gelombang mikro 65 ° 4 ~ 8 m 5 ~ 10 m

    PARAMETER UTAMA

    112

    20W

    Modél Kakuatan Batré Cara ngecas Lampu sakitar Lumen Kakuatan panel surya Kapasitas batré LED QTY CCT
    DMSL-S6-020 20W Li (NiCoMn) O2 MPPT · 2000 lm 30W 111Wh 40 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-020 20W LiFePO4 MPPT   2000 lm 30W 154Wh 40 pcs 4000 ~ 6500K
    30W
    Modél Kakuatan Batré Cara ngecas Lampu sakitar Lumen Kakuatan panel surya Kapasitas batré LED QTY CCT
    DMSL-S6-030 30W Li (NiCoMn) O2 MPPT   3000 lm 30W 178Wh 64buah 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-030 30W LiFePO4 MPPT 3000 lm 30W 230Wh 64buah 4000 ~ 6500K
     40W  
    Modél Kakuatan Batré Cara ngecas Lampu sakitar Lumen Kakuatan panel surya Kapasitas batré LED QTY CCT
    DMSL-S6-040 40W Li (NiCoMn) O2 MPPT   4000 lm 48W 222Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-040 40W LiFePO4 MPPT 4000 lm 48W 230Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
       
    50W  
    Modél Kakuatan Batré Cara ngecas Lampu sakitar Lumen Kakuatan panel surya Kapasitas batré LED QTY CCT
    DMSL-S6-050 50W Li (NiCoMn) O2 MPPT   5000 lm 48W 289Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-050 50W LiFePO4 MPPT 5000 lm 48W 307Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K

     600W

    Modél Kakuatan Batré Cara ngecas Lampu sakitar Lumen Kakuatan panel surya Kapasitas batré LED QTY CCT
    DMSL-S6-060 60W Li (NiCoMn) O2 PWM   6000 lm 48W 400Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K
    DMSL-S6-060 60W LiFePO4 PWM   6000 lm 48W 384Wh 88 pcs 4000 ~ 6500K

    LED PARAMETER

    Mérek LED Ukuran bungkusan LED Sudut LED balok Kakuatan Nyetir CRI Efisiensi lampu LED
    Lumileds 3.0X3.0X0.52 mm 120 ° 1W ≥70 180-200 lm / W

    Distribusi lampu / Isointensity kurva

    PENDAFTARAN WARNA PALSU

    Jangkungna kutub m Gantar jarak / m Lebar jalan / m Lumens / lm Pencahayaan / lux Saragam
    4 14

    5

    2000 19 0,45
    5 17.5

    7

    3000 17 0,38
    6 21

    7

    4000 18 0,529
    7 24.5

    7

    5000 17 0.63
    8 28

    7

    6000 17 0,703

    PRODUK SIZE

    PAKET SIZE

     Modél No.  Kakuatan Ukuran Produk L * W * H  Daérah Max Force  NW Ukuran bungkusan L * W * H Ngamuat qty 20 'wadahna Ngamuat qty 40 'wadahna
    DMSL-S6-020 

    DMSL-S6-030

    20W  660x342x93 mm  0.225m² 7.2KG  745x415x145 mm  336 PCS  756 PCS
    30W 8,0KG
    DMSL-S6-040DMSL-S6-050 DMSL-S6-060 40W  940x342x93 mm  0.321m² 12.2KG  1025x415x145 mm  270 PCS  540 pcs
    50W 13.0KG
    60W 13,8KG

    Pamasangan

    INSTALASI HORIZONTAL

    ◀ Pastikeun lampu hurung sateuacan dipasang.

    ◀ Punten jaga gelembung di tengah gelembung tingkat saimbang.

    ◀ Cekelan sekrup nalika dipasang.

    SUKSES Pamasangan

    Pamasangan peryogi bimbingan ti personel anu mumpuni. Éta tiasa dianggo di luar ruangan.

    Pastikeun yayasan tiasa ngadukung luminaire.

    Sumber cahaya dina luminaire ieu kedah diganti ku staf pemasok, agén anu ditunjuk, atanapi tukang listrik anu sami anu mumpuni.

    Lampu ieu henteu cocog pikeun pamasangan langsung dina permukaan bahan kaduruk biasa.

    GUNUNG GUNUNG

    Pamasangan Lampu Jalan Surya

    Modél Nyarankeun Jangkungna Tiang Lampu Hujan poé cadangan Kelas IP Kelas IK Kelas-angin Angin Suhu ngagawekeun
    DMSL-S6-020 4 ~ 5m 12 jam unggal dinten, 3 dinten IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-030 5 ~ 6m 12 jam unggal dinten, 3 dinten IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-040 6 ~ 7m 12 jam unggal dinten, 3 dinten IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-050 7 ~ 8m 12 jam unggal dinten, 3 dinten IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 45 ℃
    DMSL-S6-060 7 ~ 8m 12 jam unggal dinten, 3 dinten IP66 IK08 45m / s -10 ℃ ~ 46 ℃

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali