• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • S5 séri Lampu Surya

    Pedaran pondok:

    Lampu surya Fitur Utama:

    1. Bahan baku sareng modeu diintegrasikeun rongga paéh-casting, janten lampu urang tahan cai max nyaéta IP66.

    2. Kami milih generasi anyar SMD tinggi caang, led chip lumens anu 160LM / W, lampu sadayana 120LM / W-140LM ​​/ W.

    3. Pikeun ngecas controller, kami nganggo MPPT controller pikeun ngatur efisiensi lampu.

    4. Batré kami ogé ngadopsi sistem BMS kami pikeun ningkatkeun efisiensi kerja batré kami.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    S5 SADAYANA-DINA SATU / KABEH-DUA-DUA / dipisahkeun

    Lampu jalan surya LED

    Rongga Die-casting terpadu, aksés bébas Alat

    Struktur cetakan die-casting Terpadu sareng alat - aksés gratis mangrupikeun pencegahan integral sareng ngajantenkeun langkung gampang dipasang sareng dijaga. Sudut anu tiasa diatur sareng pamasangan nangtung atanapi horisontal sayogi.

    LED generasi anyar

    Generasi anyar SMD cerah tinggi, digabungkeun sareng lensa terpadu sareng arus handap, anu ningkat fluks lumen ku 10% sareng turunna atenuasi cahaya.

    Desain optik sekundér

    Desain optik sekundér, khusus pikeun lampu jalan surya, anu maksimal nyaimbangkeun kaseragaman sareng katerangan, bari ngirangan dispersi sareng ngirangan baranahan warna.

    Kaméra HD IR (opsional)

    Gambar HD 1080p; Alarm calakan, WIFI nirkabel, AP hotpot; 3.6mm lensa fokus tetep; Kontrol jarak jauh sayogi

    MPPT téknologi ngecas (opsional)

    Kontroler MPPT ngamaksimalkeun kakuatan papan batréna, anu ningkatkeun tingkat panggunaan énergi ku 15% ~ 20% dibandingkeun sareng pengendali biasa.

    Batré

    Batré tingkat A kapadetan Énergi tinggi, digabungkeun sareng pelindung panyalindungan énggal sareng panyalindungan kontrol suhu, anu langkung aman sareng umur muter anu langkung lami. Li (NiCoMn) O2 / LiFePO4 batréna opsional.

    Panél surya

    Wafer silikon monocrystalline kualitas luhur, bari ningkatkeun bahan bungkus sareng téknologi, ningkatna transmisi cahaya, kinerja anti sepuh sareng kapasitas pembangkit listrik.

    Kakuatan struktural

    Struktur alloy aluminium sadaya-logam, kalayan awak utama die-casting, anu tiasa gampang tahan 4 kali gravitasi nyalira sareng tiasa dianggo leres dina cuaca anu goréng. Beungeut lampu disemprot ku bubuk pikeun nyegah korosi sareng karat.

    IP66

    Desain waterproof sacara gembleng tibatan lem waterproofing. Laju tahan cai ≥IP66.

    Ngaliwatan manajemén grup IoT sareng pangumpulan data ageung, digabungkeun sareng ramalan cuaca sareng panggunaan lampu hareup, ogé kadali waktos-waktos lampu ku algoritma anu cerdas, anu sacara signifikan tiasa ningkatkeun efisiensi pemanfaatan sistem sareng kualitas pencahyaan.

    Deteksi peta

    Liburan Sateuacanna

    Kadali darurat

    Daptar lampu jalan

    Alarm waktu nyata

    Cuaca kadali pinter

    Warna Bodas haneut Bodas alami Bodas tiis
    Suhu warna 3000 ± 300K 4000 ± 300K 5700 ± 300K

    CRI

    ≥70
    Sudut Beam 155 ° / 70 ° (TM3) 、 155 ° / 75 ° (TM2)
    Bahan ADC12, AL6063 , PC
    Waktos ngaleupaskeun 12 jam / dinten, 3 dinten +4 dinten kacaangan handap
    Sistem kontrol Input PWM / MPPT / AC
    Suhu neundeun -20 ℃ ~ + 40 ℃
    Suhu ngagawekeun -10 ℃ ~ + 50 ℃
    Jenis Batré Li (NiCoMn) O2 / 26-LiFePO4 / 32-LiFePO4
    Kakuatan 20 ~ 120W
    Fluks bercahaya 2000 ~ 12000 lm
    Kekecapan Luminous 100 lm / W (Bespoke≥175lm/W)
    Disarankeun Masang jangkungna 4 ~ 8m
     Cara ngendalikeun Pir / Gelombang Mikro / Waktos / jauh

    PARAMETER LED

    LED mérek Lumileds / CREE
    LED ukuran 3.0X3.0X0.52 mm
    Pancaran Angle 120 °
    Kakuatan 0,3 W
    CRI 70
    LED Lumens 180-190 lm / W

    CURVE DISTRIBUSI CAHAYA

    detail8

    SADAYANA JENIS (S5A)

    Modél Henteu Kakuatan Lumen Kaluaran PV panel Batré (Li (NiCoMn) O2  )      Batré (26-LiFePO4)    Batré (32-LiFePO4) LED qty
    DMSL-S5A-XXX020 20W 2000 lm 35W 1 1 Wh 115 Wh 154 Wh 60 pcs
    DMSL-S5A-XXX030 30W 3000 lm 35W 178 Wh 192 Wh 230 Wh 96 PCS
    DMSL-S5A-XXX040 40W 4000 lm 43W 244 Wh 230 Wh 230 Wh 96 PCS
    DMSL-S5A-XXX050 50W 5000 lm 43W 311 Wh 307 Wh 307 Wh 96 PCS
    DMSL-S5A-XXX060 60W 6000 lm 64W 377 Wh 384 Wh 384 Wh 144 pcs
    DMSL-S5A-XXX070 70W 7000 lm 82W 422 Wh 422 Wh 461 Wh 144 pcs
    DMSL-S5A-XXX080 80W 8000 lm 86W 488 Wh 499 Wh 538 Wh 144 pcs
    DMSL-S5A-XXX090 90W 9000 lm 96W 555 Wh 576 Wh 614 Wh 144 pcs
    DMSL-S5A-XXX100 100W 10000 lm 106W 622 Wh 614 Wh 614 Wh 144 pcs
    DMSL-S5A-XXX110 110W 11000 lm 115W 688 Wh 676 Wh 691 Wh 288 PCS
    DMSL-S5A-XXX120 120W 12000 lm 130W 755 Wh 740 Wh 768 Wh 288 PCS

    KABEH-DUA JENIS (S5H)

    Modél Henteu Kakuatan Lumen Kaluaran PV panel Batré (Li (NiCoMn) O2  )      Batré (26-LiFePO4)    Batré (32-LiFePO4) LED qty

    DMSL-S5H-XXX020

    20W 2000 lm 35W 1 1 Wh 115 Wh 154 Wh 60 pcs

    DMSL-S5H-XXX030

    30W 3000 lm 35W 178 Wh 192 Wh 230 Wh 96 PCS

    DMSL-S5H-XXX040

    40W 4000 lm 43W 244 Wh 230 Wh 230 Wh 96 PCS

    DMSL-S5H-XXX050

    50W 5000 lm 58W 311 Wh 307 Wh 307 Wh 96 PCS

    DMSL-S5H-XXX060

    60W 6000 lm 62W 377 Wh 384 Wh 384 Wh 144 pcs

    DMSL-S5H-XXX070

    70W 7000 lm 86W 422 Wh 422 Wh 461 Wh 144 pcs

    DMSL-S5H-XXX080

    80W 8000 lm 94W 488 Wh 499 Wh 538 Wh 144 pcs

    Dipisahkeun JENIS (S5F)

    Modél Henteu Kakuatan Lumen Kaluaran PV panel Batré (Li (NiCoMn) O2  )      Batré (26-LiFePO4)    Batré (32-LiFePO4) LED qty
    DMSL-S5F-XXX020 20W 2000 lm 35W 1 1 Wh 115 Wh 154 Wh 60 pcs
    DMSL-S5F-XXX030 30W 3000 lm 35W 178 Wh 192 Wh 230 Wh 96 PCS
    DMSL-S5F-XXX040 40W 4000 lm 43W 244 Wh 230 Wh 230 Wh 96 PCS
    DMSL-S5F-XXX050 50W 5000 lm 58W 311 Wh 307 Wh 307 Wh 96 PCS
    DMSL-S5F-XXX060 60W 6000 lm 62W 377 Wh 384 Wh 384 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX070 70W 7000 lm 86W 422 Wh 422 Wh 461 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX080 80W 8000 lm 94W 488 Wh 499 Wh 538 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX090 90W 9000 lm 102W 555 Wh 576 Wh 614 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX100 100W 10000 lm 115W 622 Wh 614 Wh 614 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX110 110W 11000 lm 128W 688 Wh 676 Wh 691 Wh 144 pcs
    DMSL-S5F-XXX120 120W 12000 lm 154W 755 Wh 740 Wh 768 Wh 144 pcs

    Pitunjuk Masang (S5H)

    Pitunjuk Masang (S5F)

    detail10 (2)

    Diménsi produk (S5A 20w-50w)

    Diménsi produk (S5A 60w -120w)

    Diménsi bungkusan (S5A 20w - 50w)

    Diménsi bungkusan (S5A 60w -120w)

    Awak lampu Kakuatan L W H Daérah Max Force Diménsi bungkusan GW
    DMSL-S5A-XXX020 20W 757.5mm 342.0mm 387.0mm 0,2591m ² 1040x415x145 13,70 KG
    DMSL-S5A-XXX030 30W 757.5mm 342.0mm 387.0mm 0,2591m ² 1040x415x145 14,45 KG
    DMSL-S5A-XXX040 40W 757.5mm 342.0mm 387.0mm 0,2591m ² 1040x415x145 14,80 KG
    DMSL-S5A-XXX050 50W 757.5mm 342.0mm 387.0mm 0,2591m ² 1040x415x145 15,00 KG
    DMSL-S5A-XXX060 60W 1109.0mm 346.0mm 392.0mm 0,3836m² 1355x155x405 22,00 KG
    DMSL-S5A-XXX070 70W 1391.0mm 346.0mm 392.0mm 0,4812m ² 1635x155x405 23.00 KG
    DMSL-S5A-XXX080 80W 1471.0mm 346.0mm 392.0mm 0,5089m² 1715x155x405 24,00 KG
    DMSL-S5A-XXX090 90W 1632.0mm 346.0mm 392.0mm 0,5646m ² 1875x155x405 25,58 KG
    DMSL-S5A-XXX100 100W 1793.0mm 346.0mm 392.0mm 0,6203m² 2035x155x405 27,11 KG
    DMSL-S5A-XXX110 110W 1300.0mm 500.0mm 392.0mm 0,6500m ² 1555x150x555 31,11 KG
    DMSL-S5A-XXX120 120W 1456.0mm 500.0mm 392.0mm 0,7280m ​​² 1710x150x555 35,11 KG

    Diménsi Produk (S5H 20w-80w)

    Diménsi bracket panel PV (S5H)

    Diménsi Produk (S5H 20w-80w)

    Diménsi panel PV (S5H)

    Awak lampu

    Kakuatan

    L W H Daérah Max Force Diménsi bungkusan GW
    DMSL-S5H-XXX020

    20W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 19,06 KG
    DMSL-S5H-XXX030

    30W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 19,76 KG
    DMSL-S5H-XXX040

    40W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 20,10 KG
    DMSL-S5H-XXX050

    50W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 20,80 KG
    DMSL-S5H-XXX060

    60W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 21,50 KG
    DMSL-S5H-XXX070

    70W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 21,84 KG
    DMSL-S5H-XXX080

    80W

    1070mm 797mm 695mm 0,8527m² 770x360x265 22,54 KG
    PV panel Kurung Kakuatan / Diménsi panel PV Panel PV GW
    DMSL-S5H-XXX020

    20W

    503mm 350mm 108mm / 503x426x25 2,20 KG
    DMSL-S5H-XXX030

    30W

    503mm 350mm 108mm / 503x426x25 2,20 KG
    DMSL-S5H-XXX040

    40W

    503mm 350mm 108mm / 520x503x25 2,70 KG
    DMSL-S5H-XXX050

    50W

    503mm 350mm 108mm / 678x503x25 3,50 KG
    DMSL-S5H-XXX060

    60W

    550mm 503mm 108mm / 730x503x30 3,80 KG
    DMSL-S5H-XXX070

    70W

    550mm 503mm 108mm / 990x503x30 5,10 KG
    DMSL-S5H-XXX080

    80W

    550mm 503mm 108mm / 1070x503x25 5,50 KG

    Diménsi produk (S5F 20w-120w)

    Diménsi bracket panel PV (S5F)

    Diménsi bungkusan (S5F)

    Diménsi panel PV (S5F)

    Awak lampu Kakuatan

    L

    W H

    Max Maksakeun Daérah

    Diménsi bungkusan

    GW

    DMSL-SF5-XXX020 20W 713.0mm 297.0mm 384.0mm

    0,2117m ²

    770x360x265 15,42KG
    DMSL-SF5-XXX030 30W 713.0mm 297.0mm

    384.0mm

    0,2117m ² 770x360x265 16,12 KG
    DMSL-SF5-XXX040 40W 713.0mm 297.0mm

    384.0mm

    0,2117m ² 770x360x265 16,46 KG
    DMSL-SF5-XXX050 50W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 17,16 KG
    DMSL-SF5-XXX060 60W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 17,86 KG
    DMSL-SF5-XXX070 70W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 18,20 KG
    DMSL-SF5-XXX080 80W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 18,90 KG
    DMSL-SF5-XXX090 90W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 22,00 KG
    DMSL-SF5-XXX100 100W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 23,34 KG
    DMSL-SF5-XXX110 110W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 23,34KG
    DMSL-SF5-XXX120 120W 713.0mm 297.0mm 384.0mm 0,2117m ² 770x360x265 22,69 KG
    Panel PV Kurung  Kakuatan L W H

    /

    Diménsi panel PV

    PV panel GW 

    DMSL-SF5-XXX020

    20W 503mm 375mm 191.30mm

    /

    503x426x25

    2,20 KG

    DMSL-SF5-XXX030

    30W 503mm 375mm 191.30mm

    /

    503x426x25

    2,20 KG

    DMSL-SF5-XXX040

    40W 503mm 375mm 191.30mm

    /

    520x503x25

    2,70 KG

    DMSL-SF5-XXX050

    50W 503mm 375mm 191.30mm

    /

    678x503x25

    3,50 KG

    DMSL-SF5-XXX060

    60W 575mm 503mm 191.30mm

    /

    730x503x30

    3,80 KG

    DMSL-SF5-XXX070

    70W 575mm 503mm 191.30mm

    /

    990x503x30

    5,10 KG

    DMSL-SF5-XXX080

    80W 575mm 503mm 191.30mm

    /

    1070x503x25

    5,50 KG

    DMSL-SF5-XXX090

    90W 725mm 660mm 191.30mm

    /

    890x660x30

    6,00 KG

    DMSL-SF5-XXX100

    100W 725mm 660mm 191.30mm

    /

    1000x660x30

    6,80 KG

    DMSL-SF5-XXX110

    110W 725mm 660mm 191.30mm

    /

    1100x660x30

    7,50 KG

    DMSL-SF5-XXX120

    120W 725mm 660mm 191.30mm

    /

    1300x660x30

    8,80 KG

     Kauntungan desain:

    Hiji modul tiasa diperpanjang kana modul naon anu anjeun pikahoyong, sadayana dina hiji / misah / kaméra CCTV. Dua jinis pemasangan .. Naon waé anu anjeun resep, anjeun tiasa mendakan anu pas pikeun anjeun.

    Lampu surya Fitur Utama:

    1. Bahan baku sareng modeu diintegrasikeun rongga paéh-casting, janten lampu urang tahan cai max nyaéta IP66.
    2. Kami milih generasi anyar SMD tinggi caang, led chip lumens anu 160LM / W, lampu sadayana 120LM / W-140LM ​​/ W.
    3. Pikeun ngecas controller, kami nganggo MPPT controller pikeun ngatur efisiensi lampu.
    4. Batré kami ogé ngadopsi sistem BMS kami pikeun ningkatkeun efisiensi kerja batré kami.

    Téknologi CCTV:

    Ngaliwatan manajemén grup IoT sareng pangumpulan data ageung, klien kami tiasa ningali ramalan cuaca sareng panggunaan lampu.

    Adantage jasa:

    Kami gaduh jenis tim téknologi pangsaéna simulate unggal proyék pikeun klien kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali