Produk

  • PNG 60P-35F big wattage solar panel

    PNG panel surya wattage PNG 60P-35F

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 72P-40F poly high efficency 100W 200W solar panel

    PNG 72P-40F poli efisiensi tinggi 100W 200W panel surya

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 144P 9BB high efficiency solar panel cell battery

    Batré sél panel surya efisiensi tinggi PNG 144P 9BB

    CIRI KUNCI Multi Busbar Solar Cell Kuat kamampuan ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 18,65% Struktur sél satengah mawa résistansi résistansi rendah, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan taunan; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Excelle Performance Ringan Rendah ...
  • PNG120P 9BB poly solar panel

    Panel surya poli PNG120P 9BB

    CIRI KUNCI Multi Busbar Solar Cell Kuat kamampuan ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 18,66% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Excelle Performance Ringan Rendah ...
  • PNG 60M-35F solar system cell batteries

    Batré sél tata surya PNG 60M-35F

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 60M-F-35F Mono solar panel for soalr light or system

    PNG panel surya PNG 60M-F-35F Mono pikeun lampu cahaya atanapi sistem

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 72M-40F Mono solar panel with high working efficiency

    Panel surya PNG 72M-40F Mono kalayan épisiénsi digawé tinggi

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 72M-F-40F sereis solar panels only for PV system

    Panel surya PNG 72M-F-40F ngan ukur pikeun sistem PV

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG 96M-40F Mono cell batteries for solar system

    Batré sél PNG 96M-40F Mono pikeun tata surya

    CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
  • PNG120M 9BB PV for solar system

    PNG120M 9BB PV pikeun sistim tatasurya

    CIRI KUNCI Multi Busbar Solar Cell Kuat kamampuan ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah sél struktur mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85C / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun nyumponan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
  • PNG144M 9BB Mono panels cell battery 350W

    PNG144M 9BB Mono panels sél batré 350W

    CIRI KUNCI Multi Busbar Solar Cell Kuat kamampuan ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah sél struktur mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85 ℃ / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
  • PNG144M solar panel Mono 10W-500W

    Panel surya PNG144M Mono 10W-500W

    CIRI KUNCI Multi Busbar Solar Cell Kuat kamampuan ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah sél struktur mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi unggulan dina uji coba 96 jam (85C / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun nyumponan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
123456 Teras> >> Halaman 1/6