• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Produk

    • Interstellar Warrior Solar Street Light

      Lampu Jalan Bumi Pahlawan Interstellar

      Tinjauan produk Produk ieu mangrupikeun produk anu dipaténkeun kami, dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo streetlamp photovoltaic surya berkualitas tinggi, parantos ngalangkungan CE, UL, sareng sajabana sertifikasi internasional. sareng "efisiensi cahaya anu luar biasa" Fitur mangrupikeun kautamaan utama produk ieu. Batré litium kapasitas ageung diwangun kana awak lampu, anu tiasa nyerep tanaga surya sareng ...
    • solar street light SLL-18 Specification

      lampu jalan surya SLL-18 Spésifikasi

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu cahaya ODM sayogi

      2. FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadayana Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan

      Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Wasta / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • SPECIFICATION Of 1500 Lumens

      SPESIFIKASI 1500 Lumens

      Sadayana Dina Hiji Lampu Area Surya

      1. Modeu lampu ODM sayogi

      2.FAS + ALS2.0 + VFT + Téhnologi TCS pikeun Sadayana Peuting Lampu bahkan dina Awan Mendung atanapi Hujan Aplikasi: Wewengkon padumukan / jalur / Tempat Parkir / Pribadi / jalan / Trotoar / alun-alun umum

    • Pilot integrated street lamp

      Lampu jalan terpadu Pilot

      Spésipikasi Intrepid Pelopor Sadaya-dina-hiji Lampu Surya 1. Ikhtisar Produk Ieu produk anu dipaténkeun, dirancang pikeun nyayogikeun pangguna nganggo lampu jalan fotovoltais surya anu saé, sareng parantos lulus CE, UL sareng sajumlah sertifikasi internasional. "Kabel gratis, gampang dipasang", Efisiensi pengisian tinggi "," daya tahan anu kuat "sareng" efisiensi cahaya anu luar biasa "kaunggulan utama produk ieu. Batré litium kapasitas ageung diwangun kana awak lampu, ...
    • Specification of Transformer Solar Light (Monitoring version)

      Spésifikasi Lampu Transformer Surya (Vérsi pangimeutan)

      1. Ihtisar Produk Ieu produk anu dipaténkeun kami, dirancang pikeun nyayogikeun pangguna kami cahaya sareng integrasi jasa terpadu. Kami parantos ngalangkungan sababaraha sertifikasi internasional sapertos CE sareng UL. Kauntungan utama produk kami diantarana: "Monitor definisi tinggi", "5G IOT", "konsumsi kakuatan ultra-low", "umur batre anu kuat", "stabilitas sinyal / henteu aya hubungan", "efisiensi bercahaya luar biasa". Awak lampu gaduh dina ...
    • solar street light Thermos 2

      lampu jalan surya Thermos 2

      CAHAYAAN SOLAR JALAN DENGAN FUNGSI PEMBERSIHAN Otomatis Dianggo dina suhu lingkungan dugi ka 60.

      Umur Batre di daérah suhu luhur langkung panjang kusabab hiji fitur bakal nyegah batré masih ditagih di lingkungan Panas anu teu normal.

    • VS-Q5 solar camera with alarm system

      Kaméra surya VS-Q5 kalayan sistem alarm

      Ngarojong rotasi dua-sirah horisontal sareng nangtung,
      Sudut monitoring tiasa disaluyukeun jarak jauh,
      Sudut puteran
      Hingga 355 ° sacara horisontal sareng 120 ° vertikal,
      Éling pangimeutan omnidirectional.
      Kalayan langkung ti hiji, ekonomis sareng praktis.

    • SWL-16(MARS 3) solar wall light rechargeable by sun

      SWL-16 (MARS 3) lampu témbok panonpoe tiasa diisi ku panonpoé

      Jaminan Téhnologi ALS 10 Peuting Gawe Kontinyu Téhnologi DCS mastikeun Umur Batré Langkung Panjang Jaga panel surya nyanghareupan lampu surya sinar panonpoé langsung pikeun mastikeun éta tiasa ngeusi batre dina jero Li-ion kalayan efektif.

    • 2000 lumen solar wall light for pathway

      2000 lampu témbok surya lumen pikeun jalur

      1. 3 modeu pencahyaan sareng sensor gerak PIR
      2. Jauh kadali tiasa nyaluyukeun modeu pencahyaan sareng nyetel waktos
      3. Campur warna bodas haneut sareng murni, bebas sorotan panon
      4. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan.
      Aplikasi: Tembok / Jalan Raya / Taman / Taman / Pasagi / Jalur jsb

    • solar wall light specification of 1000 Lumens

      Spesifikasi lampu témbok panonpoe 1000 Lumens

      Tucano  PRO Séri Surya Panangan Cahaya

      1. Kasus aluminium, langkung awét sareng kuat.
      2. Desain Patén sareng Panangan, condong tina atap pikeun néwak kakuatan sinar panonpoe anu langsung.
      3. ALS2.1 + Téhnologi TCS pikeun Lampu Sadaya Wengi bahkan dina Mendung atanapi Hujan, khususna dina usum salju.
      4. Batré litium listrik 18650 pikeun ngadukung 1500 siklus.  
      5. Aplikasi: Tembok , Gerbang, Dek , Kebon , gedong , Pager hiasan sareng pencahayaan 

    • ESL-15PRO 25PRO(PEARL Series solar garden light
    • solar garden lightSLL-31/31H

      cahaya kebon suryaSLL-31 / 31H

      Kauntungan produk

      Jaminan Téknologi ALS 10 Peuting Gawe Terus

      Téknologi TCS mastikeun Umur Batré Langkung Panjang

      SLL-31 / 31H

    123456 Teras> >> Halaman 1/7