• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Poli

    • PNG 60P-35F big wattage solar panel

      PNG panel surya wattage ageung PNG 60P-35F

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 72P-40F poly high efficency 100W 200W solar panel

      PNG 72P-40F poli efficency tinggi panel surya 100W 200W

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 144P 9BB high efficiency solar panel cell battery

      Batré sél panel surya efisiensi tinggi PNG 144P 9BB

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 18,65% Struktur sél satengah mawa résistansi résistansi rendah, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan taunan; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Excelle Performance Ringan Rendah ...
    • PNG120P 9BB poly solar panel

      Panel surya poli PNG120P 9BB

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 18,66% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung saé, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Excelle Performance Ringan Rendah ...