• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Industri lampu jalan surya "ngabeledug guludug" deui, rahasia di tukangeun batréna

    Dina taun-taun ayeuna, tanaga surya ngembang pesat sareng sumebar ka sagala rupa bidang, kalolobaanana kusabab turunna biaya sél suryasareng neundeun énergi. Salaku bagian penting produk tanaga surya, pangirangan biaya sél surya ngamajukeun pangwangunan gancang industri tanaga surya. Ditilik tina tren pangwangunan industri lampu jalan surya nagara kuring, sababaraha lembaga ngaduga yén kaluaran sadaya industri diperkirakeun aya sakitar 20,25 juta dina taun 2020. Ku taun 2020, kapasitas pasar lampu jalan surya bakal ngahontal 60 milyar yuan.

    Lampu jalan suryakedah gaduh pangwangunan anu langkung saé; tapi ku masalah umur batre kendaraan énergi énggal, seueur aki-aki parantos dileungitkeun. Dina hal kawijakan sareng peraturan nasional anu teu standar sareng panggunaan téknologi garapan éhelon anu henteu dewasa, seueur pabrik supados tiasa ngungkulan Batre ieu diurus kalayan harga murah, atanapi bahkan dijual ku ton, janten hargana luar biasa pisan murah, sareng sababaraha biaya tiasa dibasajankeun 1 / 5-1 / 10 tina aki normal. Sabaraha lami aki-aki ieu tiasa lami? Anu ngajualna henteu aya handapeunana. Ku alatan éta, produk ieu sorangan henteu dijamin, sareng kusabab seueur di antawisna transaksi tunai, teu aya jaminan saatos transaksi réngsé.

    Bahan kimia utama batréna diwangun ku éléktroda positip sareng éléktroda éléktroda misah éléktroda, jst; sareng bahan ieu nyalira ogé ngagaduhan siklus kahirupan. Candak fosfat beusi lithium salaku conto, hirup siklusna tiasa ngahontal 2000 kali, ku sabab jumlah siklus naék, zat kimia di jerona Parobihan lumangsung, sahingga siklus hirup sadayana janten teu pasti. Candak taksi listrik murni di Shenzhen salaku conto. Éditor ngobrol sareng master. Taksi listrikna ditagihkeun dua kali sapoé, sareng ieu mangrupikeun muatan anu tinggi-ayeuna sareng ngecas. Siklusna 2 kali sapoé, sareng jumlah siklus na 3 taun. 2 * 365 * 3 = 2190 kali. Jumlah siklus tina batré fosfat beusi lithiumnyaéta 2000 kali, sareng jumlah siklus henteu tiasa dihontal saatos langkung séri sareng sambungan paralel dina kendaraan listrik. Upami batréna anu dileungitkeun tina kendaraan listrik saatos 3 taun operasi ngagaduhan umur siklus langkung ti 2000 kali, sareng tina sudut pandang karakteristik kimia na nyalira, kahirupan anu tiasa dianggo henteu tiasa dijamin. Ieu sababna teu aya produsen aki anu wani ngalakukeun ieu. Alesan naha batréna dugi ka garansi.

    solar street light

    Lampu jalan surya sering dianggo salaku alat prasarana nasional, kalayan atribut rékayasa, ngalayanan massa, sareng anu aya hubunganana sareng kahirupan nyata jalma, janten reliabilitas, kaamanan sareng stabilitas produk langkung nuntut. Sareng batréna luntur dianggo dina lampu jalan surya anu ngalayanan umum, sareng aya bahaya kaamanan anu ageung. Batré luntur éta sorangan ngagaduhan bahaya anu disumputkeun utama, kusabab batré usang éta sorangan parantos ngalirkeun siklus ngecas panjang sareng debit, sareng karakteristik hirup sareng kimia na henteu dijamin deui. Éta ibarat jalma anu parantos ngalaman operasi bypass jantung sareng kedah ngantep anjeunna ngaji panjang sami sareng maraton. Anjeunna panginten henteu ngagaduhan masalah, tapi risikona tinggi pisan. Nanging, salaku produk tina proyek infrastruktur, lampu jalan surya henteu tiasa ditampi. Ieu aya hubunganana sareng kahirupan sareng kasalametan masarakat.

          Urang lampu jalan surya dipaké Batre litium kelas, tiasa tahan 3-5 dinten hujan ku lumen resutlt anu saé 

    solar light


    Waktos Post: Jul-22-2021