• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Lelembut pikeun proyék panyimpenan surya pangageungna di Sor-Afrika: 390MW tanaga surya + 200MW énergi batréna

    Pamekar taman industri campuran di Togo, Afrika Kulon ngagagas tender pikeun proyék panyimpenan énergi surya skala sanés, sareng taman éta parantos ngaluarkeun serat hajat (EOI). Pamekar infrastruktur Pan-Africa Arise Integrated IndustrialPlatforms (Arise IIP) damel sareng pamaréntah Républik Togolese dina Adétikopé Industrial Platform (PIA), zona ékonomi khusus 400 héktar caket ibukota nagara éta, Lomé. Daérah éta bakal ngagaduhan pusat industri sareng logistik, nyayogikeun aksés ka Afrika Kulon ngalangkungan basisir.

    Arise IIP ngaluarkeun bewara dina 8 Juli ngondang EOI pikeun nambihan 200MW sistem panyimpen énergi batré(BESS) sareng prasarana substation 161KVA pikeun sambungan grid pikeun stasion listrik fotovoltais DC kalayan kapasitas 390MWp. Numutkeun kana béwara, proyék-proyék ieu "utamina nyayogikeun PIA ku kakuatan jangka panjang anu dipercaya sareng berkelanjutan."

    Peserta ngagaduhan dua pilihan, boh nawar kontrak rékayasa, pengadaan sareng konstruksi (EPC) sareng operasi sareng perawatan lima taun (O&M), atanapi nandatanganan perjanjian beuli listrik (PPA) 20 taun sareng Arise IIP dina bentuk patungan patungan . Ngalamar kedah ngagaduhan sahanteuna hiji pangalaman proyék anu sami, sareng gaduh kamampuan kauangan ngamimitian karya langsung saatos nampi kontrak, sareng ngagaduhan bahan, sumber daya téknis, sareng tanaga anu cekap cocog pikeun padamelan proyek.

    Dokumén Panawaran bakal disayogikeun antara 20 sareng 30 Juli 2021, saatosna bakal aya 12 minggu pikeun ngalebetkeun tawaran. Proyék ieu mangrupikeun panggedéna anu diumumkeun di buana Afrika dugi ka ayeuna. Saméméhna, éta sajumlah leutikpanonpoétambah proyék panyimpenan énergi, kalebet proyék jaringan sareng jaringan mikro-grid. Proyék anu paling anyar utamina aya di Madagaskar, Somaliland sareng Mozambik. . Afrika Kidul ogé parantos nyiptakeun sajarah ku nawar pikeun proyék panyimpenan énergi langkung ti 1GWh kanggo ngajantenkeun proyek énergi anu tiasa dibéréskeun saatos nagara ngusahakeun gancang mésér kapasitas énergi pikeun ngarobih kakurangan pasokan.

     

     

    Hangchi Technology Co., ltd nyayogikeun sadaya produk surya tina kabel dugi ka aki, kami ogé ngarobih tata surya numutkeun pamundut pelanggan.

    Punten kontak sareng kami gavin@hangchisolar.com


    Waktos Post: Jul-30-2021