SolarEdge ngalanggar patén inverter Huawei | Pengadilan Cina mutuskeun mayar 10 juta yuan

Pabrikan inverter Cina Huawei nyatakeun dinten Jumaah yén Pengadilan Harta Inteléktual Guangzhou parantos mutuskeun yén SolarEdge ngalanggar salah sahiji produk inverter na dihasilkeun sareng diekspor ku divisi Jabil Circuit (Guangzhou) Ltd. sareng dua anak perusahaan anu sanés di Cina. Patén-patén. Kaputusan ieu aya hubunganana sareng salah sahiji tina tilu tuntutan hukum anu ngalanggar hukum anu dilarapkeun Huawei ngalawan SolarEdge di pengadilan Cina dina Méi. Perusahaan nyarios yén pengadilan parantos maréntahkeun SolarEdge pikeun "langsung ngeureunkeun kagiatan anu ngalanggar" sareng mayar Huawei 10 juta yuan (US $ 1,4 juta). Dua sarat patén Huawei anu sanés masih dina ulasan.

Salaku réspon, juru bicara Solaredge nyarios ka Majalah Photovoltaic: "Kami perhatoskeun yén ieu mangrupikeun kaputusan pangadilan munggaran di pengadilan lokal Cina, sareng putusanana ngan ukur tiasa dilaksanakeun dugi Pengadilan Tinggi Tiongkok nampi banding." Perusahaan nambihan, Kaputusan éta ngan ukur aya hubunganana sareng vérsi lami tina inverter anu henteu aya deui dina produksi, sareng moal mangaruhan inverter anu ayeuna didamel atanapi disebarkeun. Juru bicara nyarios: "Kusabab kitu, éta moal aya pangaruhna kana penjualan SolarEdge."

Pabrikanna badé narik banding. 

Salaku réspon tina séri acara ieu, juru carios Huawei saacanna parantos nyatakeun yén Huawei parantos janten pembela anu kuat sareng ahli waris panyalindungan harta intelektual. Langkung ti taun pangalaman nyarios ka Huawei yén ngan ku pinuh ngahargaan sareng nangtayungan hak cipta inteléktual, ngadukung persaingan anu adil sareng damel babarengan sareng mitra dina dasar ieu tiasa Huawei ngajaga inovasi sareng daya saing, nyiptakeun nilai anu langkung ageung pikeun palanggan, sareng salajengna ngamajukeun kamajuan téknologi sareng pamekaran sosial pikeun mangsa nu bakal datang.  

SolarEdge ogé ngajukeun tilu gugatan ngalawan Huawei di pengadilan distrik Jinan sareng Shenzhen dina Oktober.

 


Waktos Post: Sep-07-2020