• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Rugao retrofits 4 jalan kota sareng lampu jalan LED surya

    Proyék renovasi pencahayaan LED tina lampu Zhongshan East Street di daérah perkotaan tiasa disebatkeun janten proyék wawakil pamekaran héjo kota Rugao. Jalan ieu mimitina nganggo lampu natrium pikeun lampu. Dina raraga ngamajukeun pencahyaan, lampu jalan 240W LED surya ngagantikeun lampu natrium 294 500W, sareng 120Wlampu jalan LED suryangagantikeun 154 250W lampu natrium. Tingkat hemat daya rata-rata nyaéta 65%, anu ngahémat 440,000 kWh per taun. Ngahémat langkung tina 390.000 yuan dina tagihan listrik.

    Saatos éta lampu jalan LEDtransformasi, rata-rata cahaya tina permukaan jalan parantos ngahontal 1,5 kali rata-rata lampu tina natrium aslina. Umur lampu langkung ti 50.000 jam jauh ngaleuwihan umur lampu natrium 8.000 jam. Mangsa jaminan anu panjang 5 dugi ka 6 taun diwujudkeun, sareng hemat listrik taunan nyaéta 2.685025 juta kilowatt jam, Ngahémat 2,368192 juta yuan dina biaya listrik, ngirangan émisi CO2 ku 1022,99 ton sareng ngahémat 886,06 ton batubara standar.

    perlindungan, perlindungan ledakan, sareng kasaluyuan éléktromagnétik.

    Henning Helmers, kapala tim paniliti, nyarios: "Metode pilem ipis ieu ngagaduhan dua kaunggulan anu jelas dina hal épisiénsi. Mimiti, fotona kajebak dina sél pikeun maksimalkeun nyerep énergi foton caket kana sela band. Dina waktos anu sami, ieu leungitna Panas sareng leungitna transmisi diminimalkeun, janten batréna langkung éfisién. Kadua, fotona internal anu dihasilkeun ku rékombinasi radiasi ditangkep sareng épéktip sirkulasi. Ieu manjangkeun umur pamawa anu épéktip sareng tambihan nambahan tegangan.

    Andreas Bett, Diréktur ISE Research Institute, nyarios: "Pangiriman énergi cahaya seueur aplikasi. Salaku conto, monitoring struktur turbin angin; monitoring garis-voltase tinggi, sensor bahan bakar atanapi jaringan optik pasip dina tanki bahan bakar pesawat; suplai optik implan éksternal atanapi Nyayogikeun daya nirkabel pikeun aplikasi IoT. "

    Numutkeun ka laporan, dina April 2021, panaliti Ise ngahontal épisiénsi konvérsi 26% pikeun sél surya kontak dua sisi sél, catetan.

    Mercom sateuacanna ngalaporkeun yén III-V / Si sél surya tandem dikembangkeun sacara langsung kana silikon ku panaliti Ise netepkeun rékor efisiensi 25,9%.

    solar LED street lamps


    Waktos Post: Jul-16-2021