Pamariksaan stasiun listrik Photovoltaic di Jiuquan, Gansu: "pamariksaan fisik" khusus dina hateup panas

Dina usum pertengahan usum panas, atap ngadistribusikaeun stasiun listrik fotovoltaik kota-kota sareng kampung-kampung di Kota Yumen, Propinsi Gansu, tempatna di tungtung wétan Koridor Hexi, bersinar kalayan caang handapeun panonpoé. Dina urutan pikeun mastikeun efektivitas maksimum panel fotovoltais ieu, Biro Pengawasan Pasar Kota Jiuquan nembe parantos ngayakeun téknisi tés pikeun ngalakukeun "pamariksaan fisik" terpusat sareng komprehensif pikeun pembangkit listrik atap fotovoltais ieu.

Hawa beuki panas sareng sinar matahari beuki kuat, beuki akurasi deteksi. Panonpoé anu panas parantos mawa tés ka inspektur, tapi éta nguntungkeun pikeun désa-désa anu miskin. Dina taun-taun ayeuna, Yumen City parantos nyita kasempetan sapertos dukungan nasional pikeun pangwangunan énergi bersih sareng palaksanaan kabijakan panyingkiran kamiskinan fotovoltais pikeun ngalaksanakeun pangwangunan rooftop anu nyebarkeun proyek pembangkit listrik fotovoltais pikeun langkung ningkatkeun fungsi hématopoietik tingkat désa sareng nguatkeun ékonomi koléktif désa. Dugi ka ayeuna, Yumen City parantos nanem modal sajumlah 15,2 juta yuan pikeun nerapkeun proyék-proyék fotovoltaik anu disebarkeun di 25 désa administrasi di 6 kota, jumlahna aya 2,02 megawatt, sareng ngahasilkeun sakitar 3,03 juta kilowatt-jam listrik unggal taun. Nanging, kusabab biaya pemeliharaan anu saé sareng kurangna tanaga perawatan profesional di unggal kota, generasi kakuatan parantos ngirangan sataun demi taun. Ti saprak 2019, Biro Pengawasan Pasar Jiuquan parantos janten unit bantuan anu ditunjuk di Dushanzi Township, Yumen City. Saprak harita, Pusat Pamriksa Kualitas Peralatan Photothermal Photovoltaic bakal ngalaksanakeun pamariksaan gratis di pembangkit listrik atap photovoltaic anu disebarkeun di rooftop sapanjang kota unggal taun.


Waktos Post: Sep-07-2020