• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Grup Eni Italia kéngingkeun kakuatan angin 1.2GW Spanyol sareng proyek fotovoltais

    Perusahaan énergi Italia Eni parantos ngahontal perjanjian sareng Azora, perusahaan manajemén perumahan mandiri, pikeun mésér portofolio énergi anu tiasa diénggarkeun 1,2 GW di Spanyol.

    Portopolio investasi Azora kalebet tilu peternakan angin anu beroperasi, hiji kebon angin dina konstruksi (kalayan kapasitas total 230 MW di antawisna) sareng lima skala ageung panonpoé proyék kakuatan dina tahap pamekaran engké, kalayan skala total 1GW. Asét na aya di Andalusia, Castile-La Mancha, Castile sareng Leon, Catalonia, Galicia sareng La Rioja.

    Azora sareng Eni nyatakeun yén aranjeunna bakal damel babarengan pikeun mastikeun yén lima proyék surya ieu di produksi dugi ka taun 2024, sareng nambihan yén aranjeunna nuju damel dina perjanjian stratégi anu langkung lega pikeun neraskeun mekarkeun platform énergi terbarukan Eni di Spanyol. Pasar asup ka pasar Spanyol dina bulan Fébruari kanggo mésér proyék fotovoltais 140 MW ti X-Elio.

    Santiago Olivares, mitra anu ngurus Investasi infrastruktur Azora, mairan: "Kami bakal nganggo catetan lagu kami langkung ti 20 taun dina bidang ieu pikeun ngadukung rencana pertumbuhan Eni anu ambisius."

    Dina rencana na, Eni ogé ngaharepkeun ngembangkeun portopolio investasi énergi terbarukan anu penting di Italia. Sababaraha bulan ka pengker, éta ngumumkeun usaha patungan sareng Cassa Depositi e Prestiti Equity. Ku 2025, perusahaan bakal nanem modal sakitar 800 juta euro dina séktor énergi terbarukan nagara urang. Dua perusahaan ngarencanakeun ngawangun 1 GW proyek tanaga surya sareng angin nganggo sipat pamaréntah Italia.

    Hangchi Technology mangrupikeun perusahaan anu komprehensif pikeun batré surya , tata surya,panel surya . Kami gaduh saperangkat pangalaman pikeun palanggan tengah sareng alit ti sistem surya 1KW-100KW.

    Mudah-mudahan urang tiasa kéngingkeun pamundut anjeun gancang-gancang.


    Waktos Post: Jul-29-2021