• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Mono

    • PNG 60M-35F solar system cell batteries

      Batré sél tata surya PNG 60M-35F

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 60M-F-35F Mono solar panel for soalr light or system

      PNG panel surya PNG 60M-F-35F Mono pikeun lampu cahaya atanapi sistem

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 72M-40F Mono solar panel with high working efficiency

      Panel surya PNG 72M-40F Mono kalayan épisiénsi kerja anu tinggi

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 72M-F-40F sereis solar panels only for PV system

      Panel surya PNG 72M-F-40F ngan ukur pikeun sistem PV

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG 96M-40F Mono cell batteries for solar system

      Batré sél PNG 96M-40F Mono pikeun tata surya

      CIRI-CIRI KUNCI kotak sambungan IP68, konektor kotak sambungan IP68 sareng konektor gaduh tingkat tahan cai anu luhur, sacara efektif nolak lingkungan anu keras; 15A arus Kotak simpang mawa arus 15A, mastikeun aliran arus tinggi ngalangkungan modul; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Tangki Lem anu kuat tumpukan Lem-spilled ngagaduhan lapisan dua kali tahan cai, bagian silang ...
    • PNG120M 9BB PV for solar system

      PNG120M 9BB PV pikeun sistim tatasurya

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung lami, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi alus pisan dina uji coba 96 jam (85C / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu hususna kasar; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
    • PNG144M 9BB Mono panels cell battery 350W

      PNG144M 9BB Mono panels sél batré 350W

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung lami, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
    • PNG144M solar panel Mono 10W-500W

      PNG144M panel surya Mono 10W-500W

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung lami, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan PID résistansi alus pisan dina uji coba 96 jam (85C / 85%), sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu hususna kasar; Kinerja Rendah Lampu Excellen ...
    • PNG156M 9BB Mono solar panel with good quality

      Panel surya PNG156M 9BB Mono kalayan kualitas anu saé

      CIRI UTAMA Multi Busbar Solar Cell Kuat pangabisa ngumpulkeun ayeuna, Desain sirkuit Husus kalayan suhu titik panas anu jauh langkung handap; Efisiensi modul dugi ka 20,45% Satengah struktur sél mawa ciri résistansi anu handap, kapasitas ngahasilkeun umur anu langkung lami, sakaligus ngaleueut kakuatan atenuasi taunan; PID tahan tahan bantosan PID anu hadé dina 96 jam (85 ℃ / 85%) uji, sareng ogé tiasa ditingkatkeun pikeun minuhan standar anu langkung luhur pikeun lingkungan anu parah; Excelle Performance Ringan Rendah ...