Inverter

  • Inverter EH9335-30KS

    Inverter EH9335-30KS

    Seri EH9335 UPS nyaéta UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-dina frékuénsi luhur tunggal kaluar. Kapasitas produk nutupan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase listrik tanaga kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, voltase gelombang, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frekuensi.

  • EH9335-60KS series off grid solar power inverter

    EH9335-60KS séri pareum inverter kakuatan surya

    Seri EH9335 UPS nyaéta UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-dina frékuénsi luhur tunggal kaluar. Kapasitas produk nutupan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase listrik tanaga kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, voltase gelombang, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frekuensi.

  • Inverter EH9335-80KS off grid of big volotage and power

    Inverter EH9335-80KS kaluar grid tina volotage ageung sareng kakuatan

    Seri EH9335 UPS nyaéta UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-dina frékuénsi luhur tunggal kaluar. Kapasitas produk nutupan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase listrik tanaga kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, voltase gelombang, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frekuensi.

  • Inverter EP2000 PRO UPS battery system

    Inverter EP2000 PRO batré UPS

    EP2000 PRO inverter seri mangrupikeun épéktip anu hemat, calakan kalayan fungsi UPS. LCD komprehensif nawiskeun pangaturan tombol pangguna anu tiasa dikonfigurasi sareng gampang diakses sapertos arus muatan batré, voltase muatan batré, frekuensi, buzzer sareng sajabana

    Éta sampurna pikeun pangguna anu peryogi inverter saderhana sareng ekonomis, kalayan installnation sareng setting anu ramah-pangguna.

    Desain menara sareng rak sayogi pikeun pilihan anu béda.

  • EP3300 TLV series off grid solar system inverter

    Séri EP3300 TLV pareum inverter sistim tatasurya

    Inverter phase phase inverter EP3300 TLV ieu, kapasitas ti 1KW-6KW, DC 12V / 24V / 48V, éta lumaku pikeun tungtutan pasar 110VAC / 120VAC, anu cocog sareng AC 110VAC / 120V fase tunggal, atanapi dua fase 110VAC / 120V 120V / 240V; Dina tampilan LCD, anjeun tiasa nyetél kaluaran tegangan, frékuénsi, ngecas tegangan, ngecas arus pikeun ngarancang pamakean pangsaéna dumasar kana aplikasi beban anu béda; samentawis éta, anjeun ogé tiasa nyambungkeun pengontrol charger surya tambahan pikeun ngawangun sistem bumi surya, nganggo sinar matahari sacara bébas sareng ngahémat tagihan listrik.

  • PV1800 PRO series-450v/240v/110v off grid solar system inverter

    PV1800 PRO series-450v / 240v / 110v pareum inverter sistem surya

    PV1800PRO mangrupikeun inverter / carjer multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter, carjer surya MPPT sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan dina ukuran portabel. PV1800 PRO Series tiasa ngajalankeun tanpa batré. Tegangan sirkuit kabuka PV Asép Sunandar Sunarya tiasa ngahontal 500V, sareng tegangan MPP 150 ~ 450V, anu Tiasa ngabantosan palanggan ngagunakeun pinuh énergi surya

  • Inverter PV18 VPM 2-3KW for small solar system

    Inverter PV18 VPM 2-3KW pikeun sistim tatasurya alit

    Ieu mangrupikeun inverter / charger multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter, carjer surya MPPT50A / 80A sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan kalayan ukuran portabel. Témbong LCD anu komprehensif na nawiskeun tombol pangguna anu tiasa diatur sareng gampang diaksés sapertos ngecas batré, prioritas pangisi daya AC / surya, sareng tegangan input anu ditarima dumasar kana aplikasi anu béda.

  • PV3500 series off grid inverter in high efficiency

    Seri PV3500 pareum inverter grid dina efisiensi tinggi

    Séri PV3500 mangrupikeun inverter multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter sareng MPPT t solar charger controller, carjer surya sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan kalayan ukuran portabel. Tampilan LCD anu komprehensif nawiskeun operasi tombol anu tiasa dikonfigurasi ku pangguna sareng gampang diaksés sapertos ngecas batré, prioritas pangisi daya AC / surya, sareng tegangan input anu tiasa dipilih dumasar kana aplikasi anu sanés.