• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Inverter

    • Solar Inverter (off grid) MPPT controller

      Inverter Surya (off grid) MPPT controller

      · Efisiensi inverter ST langkung ti 85% · Desain anyar, adaptasi sareng voltase lebar sareng sempit, otomatis ngakuan frékuénsi · Témbong LED lengkep, fungsi inverter tiasa dipilih numutkeun panggunaan palanggan · 3 modeu damel sayogi: prioritas utama, prioritas inverter, modeu hemat energi · Langkung ti 3 kali puncak kakuatan awal, kapasitas beban anu saé · Kipas pinter (otomatis ngaluyukeun kecepatan kipas numutkeun suhu internal) · Téknologi frékuénsi kakuatan, gelombang sinus murni AC ou ...
    • Inverter EH9335-30KS

      Inverter EH9335-30KS

      EH9335 séri UPS mangrupikeun UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-kaluar frékuénsi luhur anu luhur. Kapasitas produk ngalangkungan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase daya listrik kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, tegangan lonjakan, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frékuénsi.

    • EH9335-60KS series off grid solar power inverter

      EH9335-60KS séri kaluar inverter kakuatan surya grid

      EH9335 séri UPS mangrupikeun UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-kaluar frékuénsi luhur anu luhur. Kapasitas produk ngalangkungan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase daya listrik kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, tegangan lonjakan, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frékuénsi.

    • Inverter EH9335-80KS off grid of big volotage and power

      Inverter EH9335-80KS kaluar grid tina volotage ageung sareng kakuatan

      EH9335 séri UPS mangrupikeun UPS online-tilu, tilu-kaluar / tilu-kaluar frékuénsi luhur anu luhur. Kapasitas produk ngalangkungan sadaya rentang kakuatan ti 20kVA dugi ka 80kVA, anu merenah pikeun pangguna pikeun ngonpigurasikeun sacara fleksibel. Rangkaian UPS ieu tiasa méréskeun ampir sadaya masalah listrik, sapertos pareum listrik, voltase daya listrik kota, voltase daya listrik kota, turunna voltase, pangirangan amplitudo, Masalah kakuatan sapertos pulsa voltase tinggi, turun naek voltase, tegangan lonjakan, distorsi harmonik, pabalatak gangguan, sareng fluktuasi frékuénsi.

    • Inverter EP2000 PRO UPS battery system

      Sistem batré Inverter EP2000 PRO UPS

      EP2000 PRO seri inverter mangrupikeun épéktip anu hemat, calakan kalayan fungsi UPS. LCD komprehensif nawiskeun pangaturan tombol pangguna anu tiasa dikonfigurasi sareng gampang diakses sapertos arus muatan batré, voltase muatan batré, frékuénsi, buzzer jsb.

      Éta sampurna pikeun pangguna anu peryogi inverter saderhana sareng ekonomis, kalayan installnation sareng setting anu ramah-pangguna.

      Desain menara sareng rak sayogi pikeun pilihan anu béda.

    • EP3300 TLV series off grid solar system inverter

      Séri EP3300 TLV pareum inverter sistim tatasurya

      Inverter phase phase inverter EP3300 TLV ieu, kapasitas ti 1KW-6KW, DC 12V / 24V / 48V, éta lumaku pikeun tungtutan pasar 110VAC / 120VAC, anu cocog sareng AC 110VAC / 120V fase tunggal, atanapi dua fase 110VAC / 120V 120V / 240V; Dina tampilan LCD, anjeun tiasa nyetél kaluaran tegangan, frékuénsi, ngecas voltase, ngecas arus pikeun ngarancang pamakean pangsaéna dumasar kana aplikasi beban anu béda; samentawis éta, anjeun ogé tiasa nyambungkeun pengontrol charger surya tambahan pikeun ngawangun sistem bumi surya, nganggo sinar panonpoé sacara bébas sareng ngahémat tagihan listrik.

    • PV1800 PRO series-450v/240v/110v off grid solar system inverter

      PV1800 PRO series-450v / 240v / 110v pareum inverter sistem surya

      PV1800PRO mangrupikeun inverter / carjer multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter, carjer surya MPPT sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan dina ukuran portabel. PV1800 PRO Series tiasa ngajalankeun tanpa batré. Tegangan sirkuit kabuka PV Asép Sunandar Sunarya tiasa ngahontal 500V, sareng voltase MPP 150 ~ 450V, anu Tiasa ngabantosan konsumén nganggo pinuh énergi tanaga surya

    • Inverter PV18 VPM 2-3KW for small solar system

      Inverter PV18 VPM 2-3KW pikeun sistim tatasurya alit

      Ieu mangrupikeun inverter / charger multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter, carjer surya MPPT50A / 80A sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan kalayan ukuran portabel. Pintonan LCD anu komprehensif na nawiskeun tombol pangguna anu tiasa dikonfigurasi sareng gampang diaksés sapertos ngecas batré, prioritas pangisi daya AC / surya, sareng tegangan input anu ditarima dumasar kana aplikasi anu béda.

    • PV3500 series off grid inverter in high efficiency

      Seri PV3500 pareum inverter grid dina efisiensi tinggi

      Seri PV3500 mangrupikeun inverter multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter sareng MPPT t solar charger controller, carjer surya sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan kalayan ukuran portabel. Tampilan LCD anu komprehensif nawiskeun operasi tombol anu tiasa dikonfigurasi ku pangguna sareng gampang diaksés sapertos ngecas batré, prioritas pangisi daya AC / surya, sareng tegangan input anu tiasa dipilih dumasar kana aplikasi anu sanés.