• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Seri PV3500 pareum inverter grid dina efisiensi tinggi

    Pedaran pondok:

    Seri PV3500 mangrupikeun inverter multi-fungsi, ngagabungkeun fungsi inverter sareng MPPT t solar charger controller, carjer surya sareng carjer batré kanggo nawiskeun dukungan kakuatan anu teu tiasa kahalangan kalayan ukuran portabel. Tampilan LCD anu komprehensif nawiskeun operasi tombol anu tiasa dikonfigurasi ku pangguna sareng gampang diaksés sapertos ngecas batré, prioritas pangisi daya AC / surya, sareng tegangan input anu tiasa dipilih dumasar kana aplikasi anu sanés.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    PV3500 (2)
    1

    Fitur

     Setélan LCD pinter (Modeu kerja, Ngecas Ayeuna, tegangan muatan, sareng sajabana)

     Diwangun-di MPPT solar charge controller 60A / 120A

     Efisiensi MPPT maks 98%

     Tingkat muatan anu kuat dugi ka 100Amp

     Transformer UI tambaga murni internal

     DC ngamimitian & Fungsi Diagnostik Otomatis

     Fungsi monitoring RS485 / USB kalayan CD gratis

     Ngarojong AGS, palabuhan BTS

     Cocog sareng generator

    Penampilan

    PV3500-(1)
    PV3500-(3)

    CIRI PRODUK

    —— Fitur Cerdas & Calakan ——

    Kaluaran gelombang sinus murni

    Sampurna nyetir arus beban induktif

    PV3500-(7)

    Sistem pangimeutan

    Kalayan USB tiasa nyambung sareng komputer ngawaskeun tahap damel sareng data PV, AC sareng batréna. Setelan LCD ogé sayogi dina komputer.

    PV3500-(8)

    Modeu kerja anu bénten (sekuen anu beban kéngingkeun kakuatan)

    Anjeun tiasa milih modeu kerja anu béda dumasar kana kabutuhan anjeun. 

    PV3500-(9)

    DETALYE PRODUK

    —— Kedah ngabantosan anjeun pikeun ngontrol unggal detil ——

    ① tampilan LCD

    ② Indikator PV

    ③ Indikator sesar

    ④ Indikator grid

    ⑤ Indikator ngecas

    ⑥ Indikator inverter

    ⑦ Hurungkeun / Pareuman

    PV3500-(10)

    BAT-

    ② BAT +

    ③ palabuhan komunikasi RS485

    ④ AC input / Bypass breaker

    ⑤ Pecah kaluaran AC

    ⑥ Taneuh

    ⑦ Input PV

    ⑧ kaluaran AC

    ⑨ Asupan AC

    ⑩ AGS

    BTS

    ⑫ Kipas angin

    ⑬ Port kontrol jauh

    Input input PV2 (opsional)

    PV3500-(11)

    4-6KW

    PV3500-(11)

    8-12KW

    PRODUK KONEKSI SISTEM

    —— Inverter surya + Batré + Panel surya + Grid + Beban aplikasi ——

    PV3500-(5)

    PARAMETER PRODUK

    —— Pastikeun unggal parameter na leres ——

    MODEL

    PV35-4K

    PV35-5K

    PV35-6K

    PV35-8K

    PV35-10K

    PV35-12K

    Tegangan Sistem Batré Nominal

    24V

    48V

    48V

    48V

    48VDC

    48VDC

    48VDC

    INVERTER

    OUTPUT

    Daya anu dinilai

    4KW

    5KW

    6KW

    8,0KW

    10.0KW

    12.0KW

    Peunteun lonjakan (20ms)

    12KW

    15KW

    18KW

    24KW

    30KW

    36KW

    Mampuh ngamimitian motor listrik

    2HP

    2HP

    3HP

    4HP

    5HP

    6HP

    Gelombang gelombang

    Gelombang sinus murni / sami sareng input (modeu bypass)

    Tegangan kaluaran nominal RMS

    220V / 230V / 240VAC (+/- 10% RMS)

    Frékuénsi kaluaran

    50Hz / 60Hz +/- 0.3Hz

    Efisiensi inverter (puncak)

    > 85%

    > 88%

    Efisiensi modeu garis

    > 95%

    Faktor kakuatan

    0,8

    Waktos mindahkeun has

    10ma (maks)

    AC INPUT

    Voltaseu

    230VAC

    Kisaran tegangan anu tiasa dipilih

    154 ~ 272 VAC (Kanggo komputer pribadi)

    Jangkauan Frékuénsi

    50Hz / 60Hz (sensing otomatis)

    BATERI

    Tegangan mimiti minimum

    20.0VDC / 21.0VDC for24VDC mode (40.0VDC / 42.0VDC pikeun 48VDC mode)

    Alarm batré handap

    21.0VDC +/- 0.3V pikeun modeu 24VDC (42.0VDC +/- 0.6V pikeun modeu 48VDC)

    Motong batréna handap

    20.0VDC +/- 0.3V pikeun modeu 24VDC (40.0VDC +/- 0.6V pikeun modeu 48VDC)

    Alarm tegangan luhur

    32.0VDC +/- 0.3V pikeun modeu 24VDC (64.0VDC +/- 0.6V pikeun modeu 48VDC)

    Tegangan batré tinggi pulih

    31.0VDC +/- 0.3V pikeun modeu 24VDC (62.0VDC +/- 0.6V pikeun modeu 48VDC)

    Modeu milarian konsumsi-lieur

    <25W nalika hemat daya hurung

    <25W nalika hemat daya hurung

    AC

    CHARGER

    Tegangan kaluaran

    Gumantung kana jinis batréna

    Peunteun pemutus input carjer AC

    40A

    40A

    50A

    80A

    80A

    80A

    Perlindungan panyalindungan SD

    31.4VDC pikeun modeu 24VDC (62.8VDC pikeun modeu 48VDC)

    Arus muatan maksimum

    65A

    40A

    50A

    60A

    70A

    80A

    100A

    BTS

    Kakuatan kontinyu

    Leres Varians dina ngecas voltase & dasar voltase SD dina suhu batré

    BYPASS

    &

    PANGLINDUNGAN

    Bentuk gelombang tegangan input

    Gelombang sinus (grid atanapi generator)

    Frékuénsi input nominal

    50Hz atanapi 60Hz

    Perlindungan overload (SMPS Beban)

    Pamutus sirkuit

    Perlindungan circuit pondok

    Pamutus sirkuit

    Peunteun peunteun Bypass

    40A

    63A

    63A

    63A

    Max jalan bypass ayeuna

    40Amp

    80Amp

    SOLAR

    CHARGER

    Arus muatan PV maksimal

    80A

    100A / 200A

    Tegangan DC

    24V / 48V Otomatis damel

    48V

    Daya Asép Sunandar Sunarya Maksimum

    2000W / 4000W

    4000W / 8000W

    Kisaran MPPT @ tegangan operasi (VDC)

    32-145VDC pikeun modeu 24V,

    64-147V pikeun modeu 48V

    64 ~ 147VDC

    Asép Sunandar Sunarya maksimum voltase sirkuit kabuka

    147VDC

    Efisiensi maksimum

    > 98%

    Konsumsi listrik sayaga

    <2W

    MEKANIK

    SPESIFIKASI

    Ningkatna

    Tembok dipasang

    Diménsi (W * H * D)

    620 * 385 * 215mm

    670 * 410 * 215mm

    Beurat bersih (CHG surya) (kg)

    36

    41

    41

    69 + 2.5

    75,75 + 2,5

    75,75 + 2,5

    Diménsi pangiriman (W * H * D)

    755 * 515 * 455mm

    884 * 618 * 443mm

    Bobot pangiriman (Solar CHG) (kg)

    56

    61

    64

    89 + 2.5

    95,5 + 2.5

    95,5 + 2.5

    LAIN

    Kisaran suhu operasi

    0 ° C dugi ka 40 ° C

    Suhu neundeun

    -15 ° C nepi ka 60 ° C

    Sora kadéngé

    60dB MAX

    Paparan

    LED + LCD

    Ngamuat (20GP / 40GP / 40HQ)

    140 pcs / 280pcs / 320pcs


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali