• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Kacaangan cahaya G012 cahaya padang rumput hejo luhur kalayan bahan baku stainless

    Pedaran pondok:

    Kaunggulan desain:

    1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu na moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
    2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
    3. waktos damel lami -10-12 jam.
    4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

    Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami ngagaduhan chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Lyra Solar Bollard Aluminium bubuk dugi ka warna abu abu satin

    1 (2)
    1 (1)

    Fitur

    -Kelas surya kelas komérsial

    • Meryogikeun muatan 10 -12 WIB sateuacan dianggo

    • 10-12 jam kaluaran cahaya per wengi

    • Batre Life P04 inbuilt kualitas luhur

    • Desain modéren anu pikaresepeun

    -Ngadukeun pikeun jalan caang sareng jalan jalan

    • Sensor lampu otomatis ngahurungkeun LED sareng mareuman pikeun magrib nepi ka operasi subuh

    • Garansi: garansi 1 taun pikeun pangerjaan anu lepat atanapi kagagalan komponén henteu dipangaruhan ku cara éksternal

    Spésifikasi

    • Warna

    • Ngecas Waktos

    -CCT

    • Ukuran Bollard

    • Kacaangan

    SOLB004

    Bubuk jas satin kulawu

    4-6 jam

    4000K (bodas tiis)

    lOOOHx295Wmm (luhur)

    Kira-kira. 350 kaluaran lumén

    • Panel Surya

    • Ukuran Panel Surya

    -Sumber Cahaya 

    • Batré

    • Bahan

    9V 7watts 150Hxl60Wmm

    36 inténsitas tinggi LEDs LiFeP04 batré Aluminium, diffuser polikarbonat

    Naon ari Lumen téh? Dina istilah anu saderhana, Lumens mangrupikeun ukuran tina total lampu anu katingali tina lampu atanapi sumber cahaya. Beuki luhur rating lumen, "b「 ighte 「" lampu bakal némbongan.

    Kumaha carana ieu ngabandingkeun sareng sumber cahaya anu sanés? Conto anu biasa • Bungkus batre sél 4 x D khas bakal ngaluarkeun sakitar. 70 lumén • Lampu jalur gaya hardware rata-rata nganggo 2-3 LED ngaluarkeun 15-18 lumén • Bola pijar 25W ngaluarkeun sakitar 160 lumén

    Salaku jinis énggal produk cahaya lanskap énergi héjo ngahijikeun hemat énergi, perlindungan lingkungan, cahaya sareng kaindahan, éta nganggo bahan baku stainless steel sareng sumber lampu LED anu diterapkeun ngagaduhan ciri kacaangan anu luhur, sahingga mastikeun kacaangan anu tangtu, sareng tiasa lega dipaké di taman sareng halaman. , Villas sareng komunitas padumukan anu luhur sareng daérah sanés anu henteu nganggo listrik, kakurangan listrik atanapi penanaman lampu padang rumput hejo kabel.
    Desain awak lampu anu unik tiasa ngungkulan kaayaan cuaca anu béda. Lampu padang rumput hejo gaduh desain kahirupan anu langkung lami deui. Éta nganut prosés laminasi gelas anu ngalirkeun luhur. Kahirupan desain sadaya asesoris konsisten. Desain hemat énergi anu unik ngajantenkeun umur batre langkung lami tibatan téknologi konvensional 2- 3 kali.
    Mangrupikeun produk voltase rendah, ngadopsi catu daya langsung, ngagaduhan faktor kaamanan anu luhur, sareng sacara efektif tiasa ngajagi barudak, tukang leumpang sareng sato.
    Salaku tambahan, cahaya sareng pareum dikawasa ku sinar panonpoé sareng induksi cahaya, anu mangrupikeun fungsi kontrol lampu, sareng aya ogé modeu hemat énergi. Dina kasus pejalan kaki anu handap dina wengi, kakuatan kaluaran sumber cahaya sacara otomatis dikirangankeun pikeun ngahémat listrik.

    Cocog pikeun ngalereskeun ka paling permukaan

    1

    Panel surya kaasup sénsor lampu

    图片 5

    Lampu Eco Surya

    12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali