Kacaangan cahaya G012 cahaya padang rumput hejo kalayan bahan baku stainless

Pedaran pondok:

Kaunggulan desain:

1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
3. waktos damel lami -10-12 jam.
4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

Lyra Solar Bollard Aluminium bubuk dugi ka warna abu abu satin

1 (2)
1 (1)

Fitur

-Kelas surya kelas komérsial

• Meryogikeun muatan 10 -12 WIB sateuacan dianggo

• 10-12 jam kaluaran cahaya per wengi

• Batre Life P04 inbuilt kualitas luhur

• Desain modéren anu pikaresepeun

-Cocok pikeun jalan anu nyorot sareng jalan jalan

• Sensor lampu otomatis ngahurungkeun LED sareng mareuman pikeun magrib nepi ka operasi subuh

• Garansi: garansi 1 taun pikeun pangerjaan anu salah atanapi kagagalan komponén henteu dipangaruhan ku cara éksternal

Spésifikasi

• Warna

• Ngecas Waktos

-CCT

• Ukuran Bollard

• Kacaangan

SOLB004

Bubuk jas satin kulawu

4-6 jam

4000K (bodas tiis)

lOOOHx295Wmm (luhur)

Kira-kira. 350 kaluaran lumén

• Panel Surya

• Ukuran Panel Surya

-Sumber Cahaya 

• Batre

• Bahan

9V 7watts 150Hxl60Wmm

36 inténsitas tinggi LEDs LiFeP04 batré Aluminium, diffuser polikarbonat

Naon ari Lumen téh? Dina istilah anu saderhana, Lumens mangrupikeun ukuran tina total lampu anu tiasa ditingali tina lampu atanapi sumber cahaya. Beuki luhur rating lumen, "b「 ighte 「" lampu bakal némbongan.

Kumaha carana ieu ngabandingkeun sareng sumber cahaya anu sanés? Conto anu biasa • Bungkus batre sél 4 x D khas bakal ngaluarkeun sakitar. 70 lumén • Lampu jalur gaya hardware rata-rata nganggo 2-3 LED ngaluarkeun 15-18 lumén • Bola pijar 25W ngaluarkeun sakitar 160 lumén

Salaku jinis énggal produk cahaya bentang énergi héjo ngahijikeun hémat énergi, panangtayungan lingkungan, penerangan sareng parindah, éta ngagunakeun bahan baku stainless steel sareng sumber cahaya LED anu diterapkeun ngagaduhan ciri kacaangan anu luhur, sahingga mastikeun kacaangan anu tangtu, sareng tiasa lega dipaké di taman sareng halaman. , Villas sareng komunitas padumukan anu luhur sareng daérah sanés anu henteu nganggo listrik, kakurangan listrik atanapi kabel penanaman padang rumput hejo.
Desain awak lampu anu unik tiasa ngungkulan kaayaan cuaca anu béda. Lampu padang rumput hejo gaduh desain hirup anu langkung lami deui. Éta nganut prosés laminasi gelas anu ngalirkeun luhur. Kahirupan desain sadaya asesoris konsisten. Desain hemat énergi anu unik ngajantenkeun umur batre langkung lami tibatan téknologi konvensional 2- 3 kali.
Mangrupikeun produk voltase rendah, ngadopsi catu daya langsung, ngagaduhan faktor kaamanan anu luhur, sareng sacara efektif tiasa ngajagi murangkalih, pejalan kaki sareng sato.
Salaku tambahan, cahaya sareng pareum dikawasa ku sinar panonpoé sareng induksi cahaya, anu mangrupikeun fungsi kontrol lampu, sareng aya ogé modeu hemat énergi. Dina kasus pejalan kaki anu handap dina wengi, kakuatan kaluaran sumber cahaya sacara otomatis dikirangankeun pikeun ngahémat listrik.

Cocog pikeun ngalereskeun ka paling permukaan

1

Panel surya kaasup sénsor lampu

图片 5

Lampu Eco Surya

12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali