• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Mobil listrik & mobil Golf Golf gél batré kakuatan super

    Pedaran pondok:


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Modul Tegangan (V) VolumeC20 (1.75V / Sél) (Ah) Ukuranna   u
    panjangna lébar jangkungna jangkungna total
    mm mm mm mm kg
    SWE61800 / C5 6 180 260 180 270 275 32,50 T20
    SWE61900 / C5 6 190 306 169 220 227 29.50 T19
    SWE62000 / C5 6 200 260 180 270 275 34.00 T20
    SWE81500 / C5 8 150 260 180 280 283 35.00 T19
    SWE12100 / C2 12 10 151 98 98 103 4.10 T251
    SWE12120 / C2 12 12 151 98 98 103 430 T73
    SWE12200 / C2 12 20 181 77 171 171 7.00 DT-1
    SWE12300 / C2 12 30 222 93 174 177 10.40 DT-1
    SWE12350 / C2 12 35 222 106 174 177 12.00 DT-2
    SWE12400 / C2 12 40 222 121 163 173 13.50 DT-2
    SWE121000 / C5 12 100 331 177 218.5 220 36.00 T16
    SWE121200 / C5 12 120 402 170 240 240 42.00 T60
    SWE121500 / C5 12 150 483 170 242 242 52.00 T50

     

    Moduel Voltaseu(V) Volume C20 (1.75V / Sél)(Ah) Ukuranna beurat
    Panjangna Lebar Jangkungna Total jangkungna
    mm mm mm mm kg
    SWT121200 (A + A + A) 12 140 360 172 277 297 40.00
    SWT121200 (A + A) 12 130 360 172 277 297 39.00
    SWT121200 (A + B) 12 120 360 172 259 279 37.00
    SWT121100 (A) 12 110 360 172 259 279 35.00
    SWT121000 (B) 12 95 360 172 249 269 32.00
    SWT12800 (C) 12 80 360 172 235 255 29.50
    SWT12850 (C2) 12 85 360 172 249 279 31.00
    SWT61500 6 150 260 182 286 286 27.00
    SWT81500 8 150 250 190 290 290 33.00
    SWT61800 6 180 260 182 286 286 29.50
    SWT62400 6 240 360 172 259 272 35.00

    Standar eksekutif:

    GB / T 18332.1 - 2009

    QC / T 742-2006

    IEC61982-3 2001-06

    GB / T 7403 / 1-2008

    GB / T 23636-2009

    Batré gél utamina diwangun ku éléktroda positip sareng négatip, diafragma khusus, éléktrolit gél, casing batré sareng klep kaamanan. Ngaliwatan téknologi koloid, éléktrolit tetep dina kaayaan batré anu padet. Sababaraha gas tilas dihasilkeun nalika prosés muatan sareng debit. Aranjeunna bakal ngambang sacara bébas dina sela gél. Éta tiasa dihasilkeun deui numutkeun prinsip nyerep katoda aloi Pb-Ca. Janten sealing sareng perawatan-gratis salaku kanyataan.
    Fitur:
    Anggo téknologi sanyawa oksigén: bébas perawatan
    Alloy PbCaSn pikeun grids datar: kirang gas, kirang self-debit
    SEPARATOR kualitas luhur: manjangkeun umur siklus sareng nyegah sirkuit pondok mikro
    Bahan baku purity luhur: mastikeun tingkat debit otomatis
    Terminal tambaga dilapis perak, terminal sisipan kuningan sareng terminal timbel ningkatkeun konduktivitas
    aplikasi:
    Sistem Alarm; UPS; Alat Kontrol Akses; Sistem Kaamanan; Sistem Daya Darurat; Kaulinan Barudak; Alat Komunikasi; Parabot Médis; Kandaraan Listrik; Gorobag Golf sareng Gorobag; Pakakas Kakuatan; Sistem Kontrol


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali