Mobil listrik & mobil Golf Golf gél batré kakuatan super

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Modul Tegangan (V) VolumeC20 (1.75V / Sél) (Ah) Ukuranna   anjeun
panjangna lébar jangkungna jangkungna total
mm mm mm mm kg
SWE61800 / C5 6 180 260 180 270 275 32,50 T20
SWE61900 / C5 6 190 306 169 220 227 29.50 T19
SWE62000 / C5 6 200 260 180 270 275 34.00 T20
SWE81500 / C5 8 150 260 180 280 283 35.00 T19
SWE12100 / C2 12 10 151 98 98 103 4.10 T251
SWE12120 / C2 12 12 151 98 98 103 430 T73
SWE12200 / C2 12 20 181 77 171 171 7.00 DT-1
SWE12300 / C2 12 30 222 93 174 177 10.40 DT-1
SWE12350 / C2 12 35 222 106 174 177 12.00 DT-2
SWE12400 / C2 12 40 222 121 163 173 13.50 DT-2
SWE121000 / C5 12 100 331 177 218.5 220 36.00 T16
SWE121200 / C5 12 120 402 170 240 240 42.00 T60
SWE121500 / C5 12 150 483 170 242 242 52.00 T50

 

Moduel Voltaseu(V) Volume C20 (1.75V / Sél)(Ah) Ukuranna beurat
Panjangna Lebar Jangkungna Total jangkungna
mm mm mm mm kg
SWT121200 (A + A + A) 12 140 360 172 277 297 40.00
SWT121200 (A + A) 12 130 360 172 277 297 39.00
SWT121200 (A + B) 12 120 360 172 259 279 37.00
SWT121100 (A) 12 110 360 172 259 279 35.00
SWT121000 (B) 12 95 360 172 249 269 32.00
SWT12800 (C) 12 80 360 172 235 255 29.50
SWT12850 (C2) 12 85 360 172 249 279 31.00
SWT61500 6 150 260 182 286 286 27.00
SWT81500 8 150 250 190 290 290 33.00
SWT61800 6 180 260 182 286 286 29.50
SWT62400 6 240 360 172 259 272 35.00

Standar eksekutif:

GB / T 18332.1 - 2009

QC / T 742-2006

IEC61982-3 2001-06

GB / T 7403 / 1-2008

GB / T 23636-2009

Batré gél utamina diwangun ku éléktroda positip sareng négatip, diafragma khusus, éléktrolit gél, casing batré sareng klep kaamanan. Ngaliwatan téknologi koloid, éléktrolit tetep dina kaayaan batré anu padet. Sababaraha gas tilas dihasilkeun nalika prosés muatan sareng debit. Aranjeunna bakal ngambang sacara bébas dina sela gél. Éta tiasa dihasilkeun deui numutkeun prinsip panyerepan katoda aloi Pb-Ca. Janten sealing sareng perawatan-gratis salaku kanyataan.
Fitur:
Anggo téknologi sanyawa oksigén: bébas perawatan
Alloy PbCaSn pikeun grids datar: kirang gas, kirang self-debit
SEPARATOR kualitas luhur: manjangkeun umur siklus sareng nyegah sirkuit pondok mikro
Bahan baku purity luhur: mastikeun tingkat debit otomatis
Terminal tambaga berlapis perak, terminal sisipan kuningan sareng terminal timbel ningkatkeun konduktivitas
aplikasi:
Sistem Alarm; UPS; Alat Kontrol Akses; Sistem Kaamanan; Sistem Daya Darurat; Dolanan Barudak; Alat Komunikasi; Parabot Médis; Kandaraan Listrik; Gorobag Golf sareng Gorobag; Pakakas Kakuatan; Sistem Kontrol


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali