SPESIFIKASI 1000 Lumens

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Cahaya témbok Surya

swl-11

SPESIFIKASI

Modél No.

 

SWL-11
Lumens

 

1000lm (PIR)
Kuantitas LED

 

20 pcs
Kakuatan panel surya

 

0,5W
Batré Spesifikasina

 

7.4Wh (2AH 3.7V)
IP

 

65
IK

 

06
Waktos cahaya

 

5 dinten
Suhu ngaleupaskeun

 

-20 ℃ ~ 60 ℃
Suhu ngecas

 

0 ℃ ~ 45 ℃
Ngalihkeun sénsor lampu

 

≥50 Lux, asup

≤10 Lux, pareum

Modeu lampu

 

1、0 + PIR (1000lm) 10s

2、20lm + PIR (1000lm) 10s

3、20lm dugi matahari terbit。

Sudut balok

 

120 ° ~ 140 °
Bahan

 

Plastik konduktif Termal
Jaminan

 

1 taun
 swl-12

PITUDUH PROSES KARYA

1. Ngan ukur indikator héjo, M1: Lampu lampu sakali;

M2: Lampu lampu dua kali;

M3: Lampu kilat tilu kali

Gre1 :: 0 + PIR (1000lm) 10s;

: 20lm + PIR (1000lm) 10s;

: 20lm dugi ka matahari terbit

swl-122

REKOMENDASI ​​DATA

swl-1222

Téknologi anyar:

ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika patepung sareng cuaca kirang anu cekap tina muatan sun anu cekap, sistem bakal ngitung tepat waktos pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran maksimal pikeun waktos pencahayaan anu lami.

1212

SIZE PRODUK

256

PAKEJUAN PRODUK

dfs

Kauntungan:

1. Kauntungan anu luar biasa tina lampu témbok panonpoe nyaéta dina handapeun sinar panonpoé nalika siang, produk tiasa nganggo kondisina nyalira pikeun ngarobih énergi cahaya surya kana énergi listrik, pikeun ngahontal pangisian otomatis, sareng dina waktos anu sami nyimpen lampu tanaga.

2. produk dikawasa ku saklar pinter, sareng éta ogé saklar otomatis dikontrol cahaya. Salaku conto, lampu témbok panonpoe otomatis bakal pareum siang sareng ngahurungkeun wengi.

3. Kusabab lampu témbok panonpoe disetir ku énergi cahaya, éta henteu kedah dihubungkeun sareng sumber kakuatan sanés, janten teu kedah ngalaksanakeun kabel anu matak pikaboseneun. Bréh, lampu témbok panonpoe tiasa dianggo pisan stabil sareng dipercaya.

4. Umur jasa lampu témbok panonpoe panjang pisan. Kusabab éta nganggo chip semikonduktor pikeun ngaluarkeun cahaya, teu aya filamén. Dina panggunaan normal tanpa karuksakan éksternal, umur hirupna tiasa salami sababaraha jam, jauh ngalangkungan jinis lampu anu sanés.

5. Bahan anu aya dina lampu biasa bakal nyababkeun polusi ageung ka lingkungan. Tapi lampu témbok panonpoe henteu ngagaduhan zat ieu, bahkan upami dibasmi, éta moal ngotorkeun lingkungan.

6. Paparan jangka panjang kana ultraviolét sareng infra red tiasa nyababkeun karusakan dina panon masarakat, tapi lampu témbok panonpoe éta sorangan henteu ngandung ieu, sareng paparan jangka panjang moal nyababkeun karuksakan panon jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali