• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • SPESIFIKASI 1000 Lumens

    Pedaran pondok:


    Detil Produk

    Tanda Produk

    Cahaya témbok Surya

    swl-11

    SPESIFIKASI

    Modél No.

     

    SWL-11
    Lumens

     

    1000lm (PIR)
    Kuantitas LED

     

    20 pcs
    Kakuatan panel surya

     

    0,5W
    Batré Spesifikasina

     

    7.4Wh (2AH 3.7V)
    IP

     

    65
    IK

     

    06
    Waktos cahaya

     

    5 dinten
    Suhu ngaleupaskeun

     

    -20 ℃ ~ 60 ℃
    Suhu ngecas

     

    0 ℃ ~ 45 ℃
    Ngalihkeun sénsor lampu

     

    ≥50 Lux, asup

    ≤10 Lux, pareum

    Modeu lampu

     

    1、0 + PIR (1000lm) 10s

    2、20lm + PIR (1000lm) 10s

    3、20lm dugi matahari terbit。

    Sudut balok

     

    120 ° ~ 140 °
    Bahan

     

    Plastik konduktif Termal
    Garansi

     

    1 taun
     swl-12

    PITUDUH PROSES KARYA

    1. Ngan ukur indikator héjo, M1: Lampu lampu sakali;

    M2: Lampu lampu dua kali;

    M3: Lampu kilat tilu kali

    Gre1 :: 0 + PIR (1000lm) 10s;

    : 20lm + PIR (1000lm) 10s;

    : 20lm dugi ka matahari terbit

    swl-122

    REKOMENDASI ​​DATA

    swl-1222

    Téknologi anyar:

    ALS (sistem pencahyaan adaptif): Nalika patepung sareng cuaca kirang tina cukup muatan matahari, sistem bakal ngalakukeun perhitungan tepat waktos pikeun kapasitas batréna sésana sareng masihan efisiensi kaluaran maksimal pikeun waktos pencahayaan anu lami.

    1212

    SIZE PRODUK

    256

    PAKEJUAN PRODUK

    dfs

    Kauntungannana:

    1. Kauntungan anu luar biasa tina lampu témbok panonpoe nyaéta dina handapeun sinar panonpoé nalika siang, produk tiasa nganggo kaayaan nyalira pikeun ngarobih énergi cahaya panonpoe kana énergi listrik, pikeun ngahontal pangisian otomatis, sareng dina waktos anu sami nyimpen lampu tanaga.

    2. Produk dikawasa ku saklar pinter, sareng éta ogé saklar otomatis anu dikawasa lampu. Salaku conto, lampu témbok panonpoe otomatis bakal pareum siang sareng ngahurungkeun wengi.

    3. Kusabab lampu témbok panonpoe disetir ku énergi cahaya, éta henteu kedah disambungkeun kana sumber kakuatan sanés, janten teu kedah ngalaksanakeun kabel anu matak pikaboseneun. Bréh, lampu témbok panonpoe tiasa dianggo pisan stabil sareng dipercaya.

    4. Umur jasa lampu témbok panonpoe panjang pisan. Kusabab éta nganggo chip semikonduktor pikeun ngaluarkeun cahaya, teu aya filamén. Dina panggunaan normal tanpa karuksakan éksternal, umur hirupna tiasa salami sababaraha jam, jauh ngalangkungan jinis lampu anu sanés.

    5. Bahan anu aya dina lampu biasa bakal nyababkeun polusi ageung ka lingkungan. Tapi lampu témbok panonpoe henteu ngagaduhan zat ieu, bahkan upami dibasmi, éta moal ngotorkeun lingkungan.

    6. Paparan jangka panjang kana ultraviolét sareng infra red tiasa nyababkeun karusakan dina panon masarakat, tapi lampu témbok panonpoe éta sorangan henteu ngandung ieu, sareng paparan jangka panjang moal nyababkeun karuksakan panon jalma.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali