Carger Ac / DC

  • CAW7/11/22KE-DCGS mini AC/DC cars charging system

    Sistem ngecas mobil CAW7 / 11 / 22KE-DCGS mini AC / DC

    Carjer AC dipasang-témbok CAW diwangun ku unit kontrol utama, antarbeungeut interaksi komputer-manusa, pangisian daya pangisian, pangukuran sareng unit muatan. Éta tahan pikeun geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan anu lengkep, kelas panyalindungan nyaéta IP54, anu ngalangkungan daérah alit, minuhan pamasangan sareng panggunaan lingkungan di jero ruangan sareng luar, sareng nyayogikeun kakuatan AC pikeun kandaraan listrik kalayan carjer on-board.

  • CSI 60K500/750-EUJCabc high level AC/DC batteries charging machine for cars

    CSI 60K500 / 750-EUJCabc tingkat luhur AC / DC accu ngecas mesin pikeun mobil

    CSI seri unit-type cerdas AC / DC carjer gancang nyayogikeun interaksi komputer-manusa anu merenah, desain modular na ngagampangkeun pangropéa sareng ékspansi; desain tilu-antarmuka mastikeun kaluaran listrik AC 43kw sareng DC 60kw dina waktos anu sami.

  • CSP 15/30K-E series charging system AC/DC

    CSP 15 / 30K-E sistem ngecas séri AC / DC

    CSP 15/30K-E seri bergerak tipe cerdas DC carjer gancang tahan ka geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan anu lengkep, cocog pikeun stasiun pangisianan beus, tempat parkir, toko perbaikan mobil, pabrik mobil sareng tempat sanés dimana konsumén tiasa gancang ngaréspon sareng uji énergi tambahan. .

  • CSP 15/30K500J portable DC/AC charging system

    CSP 15 / 30K500J portabel DC / sistem ngecas AC

    CSP 15 / 30K500-J tipe bergerak cerdas DC carjer gancang tahan ka geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan lengkep, cocog pikeun stasiun pangisianan beus, tempat parkir, toko perbaikan mobil, pabrik mobil sareng tempat-tempat sanés dimana para pelanggan tiasa gancang ngaréspon sareng uji énergi tambahan.

  • CSW 15/30K-E directly charging system for electricity cars

    CSW 15 / 30K-E langsung ngecas sistem pikeun mobil listrik

    CSW 15/30K-E séri témbok-dipasang tipe témbok DC cerdas gancang gaduh fungsi panyalindungan anu lengkep, Éta cocog pikeun lingkungan instalasi leutik di jero rohangan, sareng merenah pikeun pangguna pikeun ngeusi batre gancang.

  • CSW 15/30K500J cars electricity charging machine

    CSW 15 / 30K500J mesin ngecas listrik mobil

    CSW seri témbok-dipasang tipe DC carjer gancang gaduh fungsi panyalindungan anu lengkep, Éta cocog pikeun lingkungan instalasi alit di jero rohangan, sareng merenah pikeun pangguna pikeun ngeusi batre gancang.

  • JFY ECM/ECH (square) 15KW High-effidency Intelligent off grid inverter

    JFY ECM / ECH (alun-alun) 15KW-efisiensi High Intelligent off inverter grid

    Kasadaran:> Rupa-rupa input voltase ;> Rupa-rupa kaluaran voltase DC, lumaku pikeun mobil-mobil leutik, minibus sareng pelatih; > Sanggup pikeun ngempelkeun langkung ti 20 modul paralel; > Berlaku pikeun tumpukan pangisian daya terpadu, pamisah ngecas tumpukan, tumpukan ngecas jinis khusus, tumpukan ngecas portabel sareng moveablechargers jsb; Efisiensi tinggi:> Rupa-rupa voltase dina kakuatan pinuh; > Nyoko kana téknik bagi-arus digital otomatis kalayan akurasi tinggi ...