• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Carger Ac / DC

    • CAW7/11/22KE-DCGS mini AC/DC cars charging system

      Sistem ngecas mobil CAW7 / 11 / 22KE-DCGS mini AC / DC

      Carjer AC dipasang-témbok CAW diwangun ku unit kontrol utama, antarbeungeut interaksi komputer-komputer manusa, panganteur pangisian, pangukuran sareng unit muatan. Éta tahan geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan anu lengkep, kelas panyalindungan nyaéta IP54, anu ngalangkungan daérah alit, minuhan pamasangan sareng panggunaan lingkungan di jero ruangan sareng luar, sareng nyayogikeun kakuatan AC pikeun kendaraan listrik anu nganggo carjer on-board.

    • CSI 60K500/750-EUJCabc high level AC/DC batteries charging machine for cars

      CSI 60K500 / 750-EUJCabc tingkat luhur AC / DC accu ngecas mesin pikeun mobil

      CSI seri unit-type cerdas AC / DC carjer gancang nyayogikeun interaksi komputer-manusa anu merenah, desain modular na ngagampangkeun pangropéa sareng ékspansi; desain tilu-antarmuka mastikeun kaluaran listrik AC 43kw sareng DC 60kw dina waktos anu sami.

    • CSP 15/30K-E series charging system AC/DC

      Sistem ngecas séri CSP 15/30K-E AC / DC

      CSP 15/30K-E seri bergerak tipe cerdas DC carjer gancang tahan ka geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan anu lengkep, cocog pikeun stasiun pangisianan beus, tempat parkir, toko perbaikan mobil, pabrik mobil sareng tempat sanés dimana konsumén tiasa gancang ngaréspon sareng uji énergi tambahan. .

    • CSP 15/30K500J portable DC/AC charging system

      CSP 15 / 30K500J portabel DC / sistem ngecas AC

      CSP 15 / 30K500-J tipe bergerak cerdas DC carjer gancang tahan ka geter sareng ngagaduhan fungsi panyalindungan lengkep, cocog pikeun stasiun pangisianan beus, tempat parkir, toko perbaikan mobil, pabrik mobil sareng tempat-tempat sanés dimana para pelanggan tiasa gancang ngaréspon sareng uji énergi tambahan.

    • CSW 15/30K-E directly charging system for electricity cars

      CSW 15 / 30K-E langsung ngecas sistem pikeun mobil listrik

      CSW 15/30K-E séri témbok-dipasang jinis témbok DC cerdas gancang gaduh fungsi panyalindungan anu lengkep, Éta cocog pikeun lingkungan instalasi leutik di jero rohangan, sareng merenah pikeun pangguna pikeun ngeusi batre gancang.

    • CSW 15/30K500J cars electricity charging machine

      CSW 15 / 30K500J mesin ngecas listrik mobil

      CSW seri témbok-dipasang tipe DC carjer gancang gaduh fungsi panyalindungan anu lengkep, Éta cocog pikeun lingkungan instalasi alit di jero rohangan, sareng merenah pikeun pangguna pikeun ngeusi batre gancang.

    • JFY ECM/ECH (square) 15KW High-effidency Intelligent off grid inverter

      JFY ECM / ECH (alun-alun) 15KW-efisiensi High Intelligent off inverter grid

      Kasadaran:> Rupa-rupa input voltase ;> Rupa-rupa kaluaran voltase DC, lumaku pikeun mobil-mobil leutik, minibus sareng pelatih; > Sanggup pikeun ngempelkeun langkung ti 20 modul paralel; > Berlaku pikeun tumpukan muatan terintegrasi, tihang ngecas pamisah, tumpukan ngecas jinis khusus, tihang ngecas portabel sareng moveablechargers jsb; Efisiensi tinggi:> Rupa-rupa voltase dina kakuatan pinuh; > Ngadopsi téknik bagi-arus otomatis digital kalayan akurasi tinggi ...