B008 lampu taman surya_9.7V batré litium

Pedaran pondok:

Kaunggulan desain:

1. Bahan baku - stainless steel tingkat luhur sareng cet semprot. Pastikeun lampu moal karat sareng ngajantenkeun katingalina langkung saé.
2. Inténsitas leds, éta langkung caang.
3. waktos damel lami -10-12 jam.
4. Batré Lifpo4 -deposkeun jero sareng seueur siklus deui.

Lampu padang rumput hejo surya urang dianggo dina seueur bagian, éta langkung kuat sareng berkelas. Dibandingkeun sareng produk sanés di pasar - kami gaduh chip anu langkung dipimpin, kami gaduh batré anu langkung ageung. Panel surya ogé mangrupikeun 9V pangsaéna pikeun lampu ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

AntarCS Solar Bollard Aluminium bubuk dugi ka warna abu abu satin

a (1)
a (2)

Fitur 

• Lampu surya kelas komérsial 

• Meryogikeun muatan 10-12 WIB sateuacan dianggo

• 10-12 jam kaluaran cahaya per wengi

• Batré LiFePO ^ inbuilt kualitas luhur

• Desain modéren anu pikaresepeun

• Cocog pikeun jalan anu caang sareng jalan tol

• Sensor lampu otomatis ngahurungkeun LED sareng mareuman pikeun magrib nepi ka operasi subuh

• Garansi: garansi 1 taun pikeun pangerjaan anu salah atanapi kagagalan komponén henteu dipangaruhan ku cara éksternal

Spésifikasi Tiang S0LP0LE010, Tembok S0LWALL010, Tiang S0LPILL010, Bollard S0LB010

• Warna Bubuk bubuk satin hideung • Panel Surya 9V 6watt
· Waktos Ngecas 4-6 jam • Ukuran Panel Surya 230Hx230Wmm
.CCT 4000K (bodas tiis) ‡ Sumber Lampu 36 LED inténsitas luhur
• Ukuran Bollard 800H x 275Wmm (luhur) · Batré LiFePO ^ batré
· Caang Kira-kira. 350 kaluaran lumén • Bahan Aluminium, diffuser polikarbonat

Naon ari Lumen téh? Dina istilah anu saderhana, Lumens mangrupikeun ukuran tina total lampu anu tiasa ditingali tina lampu atanapi sumber cahaya. Beuki luhur rating lumen, 〃b 「ighte「 〃 lampu bakal némbongan. Kumaha carana ieu ngabandingkeun sareng sumber cahaya anu sanés? Conto anu biasa • Bungkus batre sél 4 x D khas bakal ngaluarkeun sakitar. 70 lumén • Lampu jalur gaya hardware rata-rata nganggo 2-3 LED ngaluarkeun 15-18 lumén • Bola pijar 25W ngaluarkeun sakitar 160 lumén

Prinsip damel tina lampu kebon surya nyaéta panel surya nyerep tanaga surya (énergi cahaya) siang siang sareng ngarobih énergi cahaya kana énergi listrik sareng nyimpenna dina batré anu tiasa diisi ulang. Nalika warna dinten na poék, cahaya panonpoe otomatis ngahurungkeun sareng mimiti hurung, sareng warna dintenna mimiti ganti énjing-énjing Hurung, lampu sacara otomatis pareum, sareng ngecasna dimimitian. Éta tiasa dilarapkeun kana skénario aplikasi sapertos taman halaman, tempat-tempat endah, sareng villa padumukan.
Kaunggulan kinerja:
Énergi héjo, teu aya polusi;
Henteu kedah narik kawat, aman sareng dipercaya, merenah pikeun dipindahkeun sareng gampang disimpen;
Jam damel panjang sareng béaya rendah;
Énergi surya tiasa dianggo salami 5 dugi ka 10 taun, dioda pemancar cahaya LED tiasa dianggo lami;
Desain sirkuit efisiensi tinggi, hemat énergi sareng hemat artos;
Umur produk anu langkung lami.
Salaku tambahan, batré litium adjustable panel surya bracket dipaké tiasa pisan ningkatkeun koleksi lampu; éta merenah pikeun dipasang langsung handapeun panel surya, ukuranana leutik sareng beurat beurat, ngirangan biaya konstruksi; umur panjang, anu mangrupikeun batré asam-timbunan énergi tradisional 3-5 kali; kirang kapangaruhan ku suhu, khusus tahan ka suhu luhur sareng handap; sajaba ti éta, kinerja bébas perawatan anu saé.

Desain Lampu Surya

b
a (9)
a (10)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali