Tentang Kami

Dina 2004, Hangchi Co., Ltd.- mérek pencahayaan surya luhur-luhur, didirikeun di Shenzhen. Kusabab didirikeun, Hangchi Co., Ltd. parantos nurut kana misi na --- "nyayogikeun produk énergi surya anu pangsaéna pikeun manusa". Éta mangrupikeun cikal bakal téknologi hideung ayeuna dina panilitian sareng pamekaran di industri.

Hangchi Co.ltd parantos mendakan 29 patén modél utiliti, 45 patén desain produk sareng 4 patén penemuan (kalebet hiji penemuan internasional PCT). Patén-patén anu paling répréséntatif nyaéta ALS (Weather Adaptive System), FAS (Falseness otomatis system) sareng TCS (Temperature Control System).

Pangadeg mérek, Mr. Gavin, parantos salamina teu upaya pikeun méréskeun kacaangan sinar matahari anu luhur sareng waktos cahaya anu awét. Hangchi Co.ltd dinten ieu, anu kalayan ampir 20.000 méter pasagi pabrik anu dilengkepan kalayan saé terus terang dina bidang énergi anu énggal. Désainer sareng insinyur anu hadé pisan ngawariskeun perusahaan Hangchi Co.ltd 

Budaya Perusahaan

Inti-nilai : ngintip pikeun inovasi pribadi, netepkeun konsép moral anu leres, Jasa sareng berorientasi pelanggan-nilai pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda
Visi: Janten perusahaan Kuat dina aplikasi énergi matahari

Misi : Nyayogikeun produk surya anu saé pikeun manusa

Sejarah perusahaan

2004 : Hangchi Co.ltd didirikeun

2010 : dikirim Hangchi Co.ltd ngembangkeun SL-10P , SL-09P, sareng ngajantenkeun aranjeunna populér di dunya.

2012 : Hangchi Co.ltd ngembangkeun séri SSL-01N, nyababkeun sensasi industri sareng gancang nempatan pasar global

2017 : Hangchi Co.ltd nimukeun téknologi ALS sareng ngaliwat dunya bottleneck waktos pencahayaan pondok dina hujan / dinten mendung sareng sadar 100% pencahyaan sapanjang taun

Distributor di dunya

Wétan Tengah: Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Turki, Irak

Afrika : Algeria, Sudan, Nigeria, Kenya, Angola, Libya, Mesir

Aisa : Filipina, India, Thailand, Malaysia, Vietnam

Australia

Amérika Kalér : Mexico, Amérika Serikat, Kanada

Amérika Kidul : Argentina, Brazil, Colombia, Chile

R & D Tim 

Tim Pangembangan: Inovasi téknologi anyar,

10 software senior sareng insinyur perangkat keras. Produk anu dikembangkeun ku nyalira

4 insinyur struktural,

4 insinyur éléktronik

2 insinyur parangkat lunak,

1 désainer optik

6 désainer industri.