• Whatsapp: +8615552206756
  • E-mail: gavin@hangchisolar.com
  • Tentang Kami

    Dina 2004, Hangchi Co., Ltd.- mérek pencahayaan surya anu luhur, didirikeun di Shenzhen. Kusabab didirikeun, Hangchi Co., Ltd. parantos nurut kana misi na --- "nyayogikeun produk énergi surya anu pangsaéna pikeun manusa". Éta mangrupikeun cikal tina panilitian sareng pamekaran téknologi hideung ayeuna di industri.

    Hangchi Co.ltd parantos mendakan 29 patén modél utiliti, 45 patén desain produk sareng 4 patén penemuan (kalebet hiji penemuan internasional PCT). Patén-patén anu paling répréséntatif nyaéta ALS (Weather Adaptive System), FAS (Falseness otomatis system) sareng TCS (Temperature Control System).

    Pangadeg mérek, Mr. Gavin, parantos salamina teu upaya pikeun méréskeun kacaangan sinar matahari anu luhur sareng waktos cahaya anu awét. Hangchi Co.ltd dinten ieu, anu kalayan ampir 20.000 méter pasagi pabrik anu dilengkepan kalayan saé terus terang dina bidang énergi anu énggal. Désainer sareng insinyur anu hadé pisan ngawariskeun perusahaan Hangchi Co.ltd 

    Budaya Perusahaan

    Inti-nilai : ngintip pikeun inovasi pribadi, netepkeun konsép moral anu leres, Jasa sareng berorientasi pelanggan-nilai pikeun nyumponan kabutuhan pelanggan anu béda
    Visi: Janten perusahaan Kuat dina aplikasi énergi surya

    Misi : Nyayogikeun produk surya anu saé pikeun manusa

    Sejarah perusahaan

    2004 : Hangchi Co.ltd didirikeun

    2010 : dikirim Hangchi Co.ltd ngembangkeun SL-10P , SL-09P, sareng ngajantenkeun aranjeunna populér di dunya.

    2012 : Hangchi Co.ltd ngembangkeun séri SSL-01N, nyababkeun sensasi industri sareng gancang nempatan pasar global

    2017 : Hangchi Co.ltd nimukeun téknologi ALS sareng ngaliwat dunya bottleneck waktos pencahayaan pondok dina hujan / dinten mendung sareng sadar 100% pencahyaan sapanjang taun

    Distributor di dunya

    Wétan Tengah: Arab Saudi, Uni Émirat Arab, Turki, Irak

    Afrika : Algeria, Sudan, Nigeria, Kenya, Angola, Libya, Mesir

    Aisa : Filipina, India, Thailand, Malaysia, Vietnam

    Australia

    Amérika Kalér : Mexico, Amérika Serikat, Kanada

    Amérika Kidul : Argentina, Brazil, Colombia, Chile

    R & D Tim 

    Tim Pangembangan: Inovasi téknologi anyar,

    10 software senior sareng insinyur perangkat keras. Produk anu dikembangkeun ku nyalira

    4 insinyur struktural,

    4 insinyur éléktronik

    2 insinyur perangkat lunak,

    1 désainer optik

    6 désainer industri.